1. Om Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Team Toyota

Team Toyota

Atleterne bag vores olympiske drømme
 • Velkommen til Team Toyota, hvor vi samler nogle af de mest talentfulde atleter for at repræsentere Danmark ved OL i Paris.

  Atleterne på Team Toyota har alle personlige erfaringer med netop dette og er levende eksempler på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at opnå det, der kan synes umuligt. Toyota er stolt af at støtte disse enestående sportsfolk, som deler vores værdier om præstation, innovation og kontinuerlig forbedring.

 • I Danmark ligger Toyotas olympiske og paralympiske partnerskab med Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og Parasport Danmark helt i tråd med det partnerskab, som Toyota på verdensplan også har indgået med IOC og IPC.

  Partnerskabet betyder samtidig, at Toyota sidestiller almenidrætten og parasporten, helt på samme måde som Danmarks Idrætsforbund (DIF) gør.

Vi kæmper for guld til Danmark

Mød atleterne i Team Toyota

Team Toyota består af en mangfoldig gruppe af atleter, der hver især har udmærket sig i deres respektive sportsgrene. Disse atleter er udvalgt ikke kun for deres exceptionelle færdigheder, men også for deres dedikation, disciplin og passion for sport.

Det kan synes som en helt umulig mission at komme til OL og PL. Men ikke desto mindre er det netop det, som vores seks danske atleter har sat sig for. At gøre det umulige muligt – og gå efter guldet.

Sebastian Fini Carstensen | Mountainbike

Mountainbikerytter kendt for sin hurtighed og udholdenhed på udfordrende terræn.

Sebastian Fini kører mountainbike og har vundet over 39 løb, blandt andet en gang World Cup og 10 gange National Champion.

Maj 2023 blev Sebastian desuden nordisk mester i MTB XCO.Mountainbikerytter kendt for sin hurtighed og udholdenhed i et udfordrende terræn.

Emma Aastrand Jørgensen | Kajakroer

Kajakroer med flere olympiske medaljer, som imponerer med sin styrke og præcision på vandet.

Kajakroeren Emma Aastrand Jørgensen er en erfaren roer i OL-sammenhæng. Ved Emmas første OL i Rio fik hun sølv med hjem, og i Tokyo kunne ​hun udvide samlingen med to bronzemedaljer.

Emma har også vundet både EM og VM, så forhåbentlig kan hun gå hele vejen i Paris.

Daniel Wagner | Løb og længdespring

Paralympisk atlet med adskillige medaljer i længdespring og sprint, som inspirerer med sin udholdenhed og viljestyrke.

Daniel Wagner er sprinter og længdespringer. Hans medaljesamling er imponerende stor, men Daniel har stadig til gode at tage PL-guld.

Han har allerede ​vundet medaljer ved de paralympiske lege i 2012, ´16 og ’21 – og vi håber, at 2024 byder på den ultimative succes.

Lisa Kjær | Taekwondo

Taekwondo-udøver og verdensmester, kendt for sin teknik og kampgejst.

Taekwondo-kæmperen Lisa Kjær er forsvarende olympisk mester fra PL i Tokyo – de første paralympiske lege med taekwondo på programmet.

Lisa er ​også en pioner inden for sin sport, så der står stor respekt om hende.

Vi håber naturligvis, at hun kan genvinde guldet i Paris.

Emilie Beckmann | Svømning

Elitesvømmer, der skiller sig ud med sin fart og teknik i bassinet.

Svømmeren Emilie Beckmanns barnedrøm var at komme til OL. Den drøm gik i opfyldelse, da hun deltog i OL i Tokyo i 100 meter butterfly.

Men nu handler det om OL i Paris, og vi hepper på, at Emilie også skal med her.

Peter Rosenmeier | Bordtennis

Paralympisk bordtennisspiller med flere guldmedaljer, anerkendt for sin præcision og taktiske spil.

Bordtennisspilleren Peter Rosenmeier har allerede vundet PL-guld to gange i sin klasse.

Ved Paralympiske Lege i Tokyo blev det til sølv, ​men til sommer er han er klar til at kæmpe for guld igen, når turen går til Paris.

 • Toyotas Engagement i Sport

  Toyota har et ønske om at påvirke folks liv i positiv retning. Som mobilitetsvirksomhed er vi dedikeret til at hjælpe mennesker over hele verden til at bevæge sig gennem livet, overvinde forhindringer og opnå deres mål og drømme.

  Toyota støtter atleter gennem initiativet "Start Your Impossible", som fremmer bevægelsesfrihed og opmuntrer folk til at overvinde deres egne grænser. Ved OL i Paris vil Team Toyota demonstrere, hvad det vil sige at stræbe efter det umulige og nå nye højder.

 • Følg Team Toyota til OL i Paris

  Vi inviterer dig til at følge med, når Team Toyota konkurrerer på den største sportslige scene. Gennem dedikeret træning og ubøjeligt engagement er vores atleter klar til at levere spektakulære præstationer, der vil inspirere og begejstre hele verden.

  Bliv en del af rejsen og oplev, hvordan Team Toyota redefinerer grænserne for, hvad der er muligt ved OL i Paris.