1. Om Toyota
 2. Start Your Impossible
 3. Mobilitet

Mobilitet

Vi tror på en verden uden grænser
 • Visning af en prototype fra Toyota. Ikke til salg.

  e-Palette

  En ny mobilitetstjeneste for alle.

  e-Palette er en ny BEV-generation (battery electric vehicle), der er blevet udviklet specifikt til formålet "Mobility as a Service" (MaaS*), der anvender teknologier som fx elektrificering samt opkoblet og autonom kørsel. e-Palette tilbyder tjenester som fx transport og handel for at understøtte kundernes liv.

  *Kombinationen af det "autonome" og "Mobility as a Service" beskriver Toyotas mobilitetstjenester, der gør brug af selvkørende biler.

 • Visning af en prototype fra Toyota. Ikke til salg.

  T-TR1

  Robotter til virtuel mobilitet, der forstærker menneskets evner.

  Toyotas T-TR1-konceptrobot demonstrerer potentialet ved virtuel mobilitet, og hvordan robotteknologi kan forstærke et menneskes evne til at holde forbindelsen mellem mennesker og steder.

 • Visning af en prototype fra Toyota. Ikke til salg.

  LQ

  Danner et følelsesmæssigt bånd med bilens fører.

  “LQ” er en konceptbil, der løfter avanceret teknologi til at danne et følelsesmæssigt bånd mellem bilen og bilens fører ved at udvikle områderne “lær, voks, elsk”. LQ er udstyret med selvkørende egenskaber og “Yui,”en kraftfuld interaktiv agent, der er styret af kunstig intelligens, der er designet til at lære af bilens fører og til at kunne give en personaliseret mobilitetsoplevelse. Navnet “LQ” udtrykker Toyotas håb om, at denne tilgang vil vise vejen for udviklingen af fremtidens biler, der udbygger relationen mellem bilen og bilens fører.

 • Visning af en prototype fra Toyota. Ikke til salg.

  T-HR3

  Reagerende og fjernbetjent robotteknologi.

  T-HR3 er designet til at efterligne menneskers bløde berøringer og bidrager til at udvide menneskers mobilitet hjemme hos sig selv eller arbejdsfolks muligheder og sikkerhed på en arbejdsplads.

 • Visning af en prototype fra Toyota.

  Den helt nye Mirai

  Næste trin i FCEV-teknologien.

  Den komplet redesignede Mirai repræsenterer et stort skridt fremad for FCEV’er (brændselscelleelbiler) og skaber muligheden for et potentielt brintbaseret samfund.

 • Visning af en prototype fra Toyota.

  Sora – brændselscelleeldrevet bus

  Komfortabel og miljøbevidst.

  Denne brændselscelledrevne bus er blevet navngivet efter vandets cyklus (Sky, Ocean, River, Air), og er blevet forfinet i form og funktion til at bidrage til alle menneskers mobilitet og på samme tid beskytte miljøet mod skadelig CO2.

 • Visning af en prototype fra Toyota.

  C+walk T

  Assistenten, som hjælper dig nemt omkring.

  Den stilfulde C+Walk T er designet til at hjælpe mennesker med mobilitetsproblemer med at gøre deres hverdag lettere og mere sikker. Elektrisk, kompakt og nem at manøvrere, den er klar til at gå, når som helst du er.

 • Visning af en prototype fra Toyota.

  Micro Palette

  En serveringsrobot med personlighed

  Denne lille autonome robot er designet til at udføre store ting. Uanset om du laver praktiske dør-til-dør pakkeleveringer eller hjælper med at flytte lagerbeholdningen, kan Micro Paletten gøre det med et "smil". "Menneskelig personlighed" er en væsentlig del af dens adfærd, som giver den mulighed for at levere med hjerte og følelse til kunderne.