1. Toyota forhandlere
  2. Terminalen Roskildevej
  3. Brugte biler
Velkommen til

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Leder du efter en brugt bil?

Lad Terminalen Roskildevej hjælpe dig med at finde din nye, brugte bil. 

Kontakt os eller kom ned for en snak, hvis du har spørgsmål til bil, byttepris, finansiering eller andet.

Positiv kreditgodkendelse og ingen registering hos RI forudsattes. Kaskoforsikring er obligatorisk. Ingen lobende mdl. gebyrer ved betaling via Nets. Vi tager forbehold for prisæendringer og renteforhojelser. Privatleasing via Toyota Financial Services Danmark A/S, Kastaniehojvej 2, 8600 Silkeborg, tIf. 89 89 60 85, CVR-nr. 26241960.
0 resultater
Mærke
Model
Kategori
Drivmiddel
Pris
År
Kilometertal
Gear
Farve
Energimærke
Sæder
Døre
Hestekræfter

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=toyota&uscEnv=production&location=dealerId%3Ae2536ff1-08a4-4332-a653-a86641ca3db3&disabledFilters=usedCarLocation%2CstockCarLocation&sortOrder=published

Vi køber gerne din brugte bil

Vil du gerne af med din brugte bil? Så er det en god idé at slå til nu. Hos Terminalen Roskildevej vil vi nemlig gerne din brugte bil ­– uanset alder, mærke og stand. Ved at sælge din brugte bil til os, er du garanteret et trygt salg til en fair pris og en god service.

Du får pengene med det samme, og er på samme tid også garanteret rådgivning af en landsdækkende kæde med mange års erfaring igennem hele processen.

Hvis du er interesseret i en af vores andre biler, er det naturligvis også en mulighed, at vi tager din brugte bil i bytte – eventuel restgæld eller pant afregnes blot til din bank eller dit finansieringsselskab.

Kontakt os og hør mere!