1. Toyota forhandlere
 2. Terminalen Roskildevej

Autoriseret forhandler, Autoriseret værksted, Brugte biler

Velkommen til Terminalen Roskildevej

Find os

Adresse

Roskildevej 323
2630Taastrup

Få rutevejledning Opens in new window

Åbningstider

 • Mandag - Fredag 09:00 - 17:30
 • Søndag 11:00 - 16:00

 • Mandag - Torsdag 07:30 - 16:00
 • Fredag 07:30 - 15:00

Søger du en brugt bil?

Er du interesseret i en brugt Toyota, så kan du se udvalget her. Vælg din bil, og kontakt din forhandler direkte.
Find brugt bil

Tid til service?

Hos Terminalen på Roskildevej i Taastrup, kan du få hjælp til en ny bil eller finde et værksted. Læs mere om Terminalen på Roskildevej her.
Book service

Book en prøvetur

Book en prøvetur direkte hos Terminalen i Taastrup
Vælg model og book prøvetur
 • Terminalen Roskildevej – alt til din Toyota

  Hos Terminalen Roskildevej vil vi have verdens mest tilfredse kunder. Vi tror på, at vores medarbejdere har den vigtigste del i at få de mest tilfredse kunder. Over halvdelen af vores medarbejdere har været hos Terminalen Roskildevej i Taastrup i over 10 år. De har masser af erfaring med at finde den helt rigtige bil til dig.

  Når man forener det med vores store udvalg af Toyota-modeller, kan du ikke gå galt i byen.

  Du kan eksempelvis købe Toyota Aygo X. Du får sjov i gaden, unikke designmuligheder og overraskende rummelighed for en minibil. Aygo X er den ideelle bybil.

  Hvis du er interesseret i en større bil, bør du se på Toyota C-HR. Den redefinerer cruising gennem byen, og du vil med sikkerhed få opmærksomhed.

 • Terminalen Roskildevej servicecenter

  Vælg et autoriseret værksted som dit servicecenter. På den måde er din bil altid i topform, og du sikrer dig, at din bil repareres efter fabrikantens forskrifter og retningslinjer. Det medfører også, at fabriksgarantien på din bil udvides.

  Når du vælger et autoriseret værksted, anvendes der udelukkende originale reservedele til reparationen. Så bliver din Toyota ved med at være en Toyota – hele vejen igennem.

  Hos Terminalen Roskildevej er vi stolte af at være autoriseret Toyota-forhandler. Vores mekanikere højt uddannede og specialister i Toyota. Du ved derfor også, at din Toyota er i kyndige hænder.

  Som autoriseret Toyota forhandler har vi i Terminalen Roskildevej også direkte adgang til den nyeste software til Toyota. Den kan du få installeret i din bil, når du kommer forbi os.

 • Ny bil? Besøg Terminalen Roskildevej 

  Når man skal have ny bil, kan det være svært at beslutte sig for, hvilken det skal være. Der er mange ting der skal tages stilling til, og det kan virke overvældende.

  Hos Terminalen Roskildevej er vi eksperter i at forene dine behov og ønsker med den helt rigtige bil.

  Så besøg Terminalen Roskildevej og få en uforpligtende rådgivning af en af vores kompetente medarbejdere.

  Hos Terminalen Roskildevej glæder vi os til at byde dig velkommen i butikken til en snak om biler. Vores ekspertise dækker bredt, da vi både hjælper med salg, service og reparation af Toyota.

  Kig forbi Toyota Roskildevej til en snak om biler, og lad os finde den bil der matcher dig og dine behov bedst.