1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Olympisk Paralympisk

Inspirerende mobilitet uden grænser ved Olympiske og Paralympiske Lege

Enhver stor rejse begynder med et enkelt skridt. Som den verdensomspændende officielle mobilitetspartner for de Olympiske og Paralympiske Lege er det en ære at fejre alle atleter, når de tager disse skridt. At støtte dem, når de overvinder det umulige og opnår storhed. Opdag, hvordan legene er blevet en drivkraft i vores mission om at levere en verden af mobilitet uden grænser.

Sammen for fremskridt

Siden 2015 har vi med glæde været den første og eneste verdensomspændende officielle mobilitetspartner for de Olympiske og Paralympiske Lege. Blandt mange initiativer, herunder levering af en flåde af brintdrevne Toyota Mirai som transportmiddel til atleter og gæster, er tilgængelighed et centralt fokus for os ved Paris 2024-legene.

Ved at forbedre transportmulighederne for personer med handicap, såsom Accessible People Mover (en inkluderende elektrisk mobilitetsenhed) og en elektrisk kørestol e-Puller, vil vi tilbyde større mobilitetsløsninger. Det vil ikke kun have stor indflydelse på begivenhederne, men også på vores bredere engagement i et mere inkluderende og bæredygtigt samfund gennem mobilitet for alle.

Læs mere om mobilitet (Opens in new window)

Rejsen mod succes

At fejre talentfulde olympiske og paralympiske atleter på deres rejse mod succes er et højdepunkt i vores partnerskab med legene. Vores dokumentarserie, "The Journey", sætter fokus på de inspirerende historier fra fire atleter med forskellig baggrund, mens de stræber mod deres drømme om at konkurrere ved Paris 2024.

Roxy Milliner skaber historie med sin banebrydende rejse inden for breakdance, når breaking debuterer ved OL. Det er bare en af flere bemærkelsesværdige historier, vi håber vil inspirere andre.

Mobilitet uden grænser

Alle fortjener chancen for at forfølge deres drømme, uanset hvilke forhindringer de måtte møde. Derfor er det vores mission at inspirere til en verden, hvor der ikke er grænser for mobilitet.

Vi arbejder sammen med inspirerende paralympiske atleter som biatleten Andrea Eskau for at skabe skræddersyet udstyr tilpasset unikke behov. Vores partnerskab med initiativer som Every Body Moves gør det også muligt for os at støtte handicappede personer i at blive aktive på en måde, der er rigtig for dem.

Inspireret af bevægelse

Vi brænder for at frigøre potentialet med bevægelsens kraft. Op til Tokyo 2020-legene støttede vi deltagelsesprogrammet I Am Team GB, der involverede en række begivenheder med det formål at få folk til at være aktive, uanset alder eller evne.

Vi samarbejdede også med Tokyo Organisationskomitéen og den bredere forretningsverden i Japan for at fremme interessen for parasport rundt om i verden. Med blikket rettet mod Paris 2024 ser vi frem til at udforske nye måder at inspirere og opfordre folk til at komme i bevægelse.

Mere om Start Your Impossible (Opens in new window)

Det danske Team Toyota

Også i Danmark ligger Toyotas olympiske og paralympiske partnerskab med Danmarks Idrætsforbund (DIF), Team Danmark og Parasport Danmark helt i tråd med det partnerskab, som Toyota på verdensplan også har indgået med IOC og IPC. Partnerskab betyder samtidig, at Toyota sidestiller almenidrætten og parasporten. Helt på samme vis som Danmarks Idrætsforbund (DIF) gør.         

De danske atleter på Team Toyota har alle personlige erfaringer med at overvinde forhindringer og opnå deres mål og drømme og er levende eksempler på, at det rent faktisk kan lade sig gøre at opnå det, der kan synes umuligt.

Mere om Team Toyota (Opens in new window)

Takket være innovationer inden for mere tilgængelig og bedre mobilitet samt initiativer, der skaber forandring, tager vi optimistiske skridt mod mere inkluderende olympiske og paralympiske lege. Når vi nærmer os Paris 2024, ser vi frem til at fortsætte med at lancere nye initiativer, der giver alle mulighed for at gøre det umulige muligt.

Hvis du vil vide mere om vores rolle som verdensomspændende officielle mobilitetspartner for de Olympiske og Paralympiske Lege samt andre initiativer, kan du besøge Toyotas globale nyhedsside