1. Nye biler
 2. Overblik

Camry H4

Sedan

Camry - H4 - Sedan
Starter fra
kr. 550.990
Priser er inkl. moms, reg.afgift og leveringsomkostninger. Kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl. 

 • 9 højtalere
 • JBL Sound System
 • Førersæde m. memory funktion

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

 • Tryghed i ejerskabet

  Camry kommer med op til 10 år eller 185.000 km serviceaktiveret garanti, (hvad der kommer først).

  Kend din bils økonomi

  Når du overholder bilens serviceintervaller og sender den til service hos os, kvitterer vi med 12 måneders garanti. Så slipper du for uforudsete udgifter på bilen.

Udforsk Camry med 360°

 • Design

  Elegant og selvsikker

  Høj kvalitet, elegante og dynamiske detaljer og en kraftig, selvsikker udstråling er nogle af de nøgleord, som kendetegner den nye Camry Hybrid. Køleren har fået et nyt look, og stængerne i den nedre del af gitteret strækker sig længere tilbage i siderne, hvilket gør at bilen syner bredere og mere dynamisk.

 • Kør fremad med optimal effektivitet

  Sæt dig bag rattet i en ny, seriøs hybridklasse. Drevet af en stille 2,5 liters selvopladende benzin-hybridmotor giver denne konstruktion dig rigeligt moment ved lave hastigheder, fænomenal kraft ved højere hastigheder med bedre reaktionsevne og en ubesværet acceleration.

 • Smarte og overlegne detaljer

  Camry Hybrid kommer med en overflod af innovative funktioner. Med de nemme, integrerede teknologier er du sikret en intuitiv køreoplevelse hver gang. Og du kan nyde godt af den sensationelle lydisolering i kabinen sammen med den fantastiske lyd fra bilens surround-anlæg

 • Teknologier for din sikkerheds skyld

  Livet er uforudsigeligt. Men du er altid forberedt til turen med Camry Hybrid. Toyotas revolutionerende sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, indeholder en komplet række af sikkerhedsteknologier designet til at beskytte dig og dine passagerer.

Fuld skærm Luk

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Se billeder af Camry

Her kan du se nogle af de finesser og detaljer, som gør Camry til noget helt specielt.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Camry.
Se specifikationer