1. Nye biler
 2. Overblik

Proace Verso COMBI 8P

Lang 4-dørs

Proace Verso - COMBI 8P - Lang 4-dørs
Starter fra
kr. 639.900
Priser er inkl. moms, reg.afgift og leveringsomkostninger. Kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl. 

13.3 km/l
197 g/km

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

 • Tryghed i ejerskabet

  Proace Verso kommer med op til 10 år eller 185.000 km serviceaktiveret garanti, (hvad der kommer først).

  Kend din bils økonomi

  Når du overholder bilens serviceintervaller og sender den til service hos os, kvitterer vi med 12 måneders garanti. Så slipper du for uforudsete udgifter på bilen.


Proace Verso Galleri

Udforsk med 360°

 • Komfort

  Suveræn kørekomfort gør livet lidt lettere

  Rummelig, praktisk og komfortabel som en personbil. Proace Verso fortsætter Toyotas tradition for fleksible minibusser, der kan indrettes til en bred vifte af formål. Toyotas fokus på alle detaljer kommer til udtryk i en suveræn kørekomfort. Hertil kommer eksklusivt interiør og højt udstyrsniveau til glæde for både fører og passagerer

 • Kraftfuld og økonomisk

  Proace Verso tilbydes med et bredt program af dieselmotorer og gearkasse, så der også er en perfekt kombination til dit behov. Vælg mellem tre størrelser dieselmotorer på henholdsvis 120, 144 og 177 hk. Hertil kommer to gearkasser, nemlig 6-trins manuel gearkasse og automatgearkasse.

 • Sikkerhed i centrum

  Proace Verso kendetegnes af et meget højt sikkerhedsniveau. Et eksempel er Toyota Safety Sense, som integrerer flere sikkerhedsteknologier i et avanceret samspil. Toyota Safety Sense er standard i Family og VIP, der indeholde Adaptive Cruise Control og Pre-Collision System.

Fuld skærm Luk

Tag et kig nærmere

Se alle detaljerne der gør Proace Verso så speciel.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Proace Verso.
Se specifikationer