1. Nye biler
 2. Overblik

Proace City Verso FAMILY

Long/To skydedøre 7-sæders

Proace City Verso - FAMILY - Long/To skydedøre 7-sæders
Icy White

Starter fra

419900.0

Motor

1.5 diesel 130hk

Garanti

3 år / 100,000 km.
Proace City Verso - FAMILY - Long/To skydedøre 7-sæders

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
419900.0
(inkl. moms)
17.2 km/l
Brændstofforbrug
152 g/km
CO2-udledning

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet


Proace City Verso Galleri

Udforsk med 360°

 • Design

  Stærkt imponerende

  Fås i to forskellige længder og med mulighed for siddepladser til 7 voksne, så der er rigelig med plads. Smarte opbevaringsmuligheder gør det nemt at finde en plads til det mest nødvendige.

 • Al den fleksibilitet, du drømmer om.

  Den rummelige Proace City Verso kommer som både Medium og Long med op til 7 sidepladser. Bilen fås med både benzin- og dieselmotorer med op til 130 hk og 8-trins automatgear.

 • Fleksibel og forandringsklar

  Proace City Verso byder på et væld af indretningsmuligheder. Den fås med 1/3-2/3 splitbagsæder eller 3 individuelle sæder på 2. sæderække, med ISOFIX-beslag til alle pladser.

 • Sikkerhed prioriteres

  Proace City Verso byder på klassens bedste sikkerhed og giver dig valget mellem 2 sikkerhedspakker, så du kan optimere trygheden efter behov. Allerede på COMBI er sikkerhedspakken omfattende og indeholder bl.a. Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert med styreassistance og Cruise Control med justerbar hastighed.

Fuld skærm Luk

Tag et nærmere kig 

Se alle detaljerne der gør Proace Verso så speciel.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Proace City Verso.
Se specifikationer