1. Nye biler
  2. Overblik

Skift variant

Proace City Verso Electric SHUTTLE

Medium/To skydedøre 5-sæders

Toyota Proace City Verso Electric
Icy White

Starter fra

340900.0

Motor

50 KWh (136 hk)

Garanti

3 år / 100.000 km.

Toyota Proace City Verso Electric

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

Starter fra
340900.0
(inkl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

Udforsk i 360°

  • Et modulprincip, der er udviklet til hverdagen

    Det gennemtænkte modulopbyggede design giver dig en kabine, der lever op til dine behov – både i arbejdsøjemed og privat. Fremklappelige sæder gør det muligt at optimere bagagerumsvolumenen, samtidig med at de komfortable siddepladser på anden sæderække (med ISOFIX-fastgørelser) altid beskytter passagererne.

  • Nul emissioner

    Proace City Verso Electric kombinerer alsidigheden ved Proace City Verso med effektiviteten ved en batteridrevet drivlinje med nul emissioner. Uanset om du kører med vigtige kunder eller har familien med i bilen, vil du opleve en utroligt stor feksibilitet med Proace City Verso Electric, når du kører bykørsel. Uanset om du har ærinder i byen eller skal på oplevelse ud af byen, så vil du altid opleve en fantastisk ro i kabinen samt en solid rækkevidde på op til 280 km.

  • Omfattende sikkerhed på alle køreture

    Sikkerheden er essentiel, når man kører med andre mennesker. Hos Toyota ser vi sikkerhed som noget, man ikke går på kompromis med, og derfor fås Proace City Verso Electric med forskellige sikkerhedspakker.

Fullscreen Close
Drag to rotate Swipe

Tag et kig nærmere

Udforsk nogle af de detaljer der gør Proace City Verso Electric til noget særligt.

Udstyr og specifikationer

Se dine muligheder for udstyr og uddybende specifikationer for Proace City Verso Electric.
Se specifikationer