1. Nye biler
  2. Hybrid
  • Femte-generations hybridteknologi

    Den nye Corolla Hatchback bygger på Toyotas rige arv af hybrid elektrisk innovation og erfaring, for at kunne give dig en sjov køreoplevelse ud over det sædvanlige. Hybridbatteriet skal ikke lades op, og bilens drivlinje kombinerer den utrættelige ydeevne fra en benzinmotor med den nyeste generations hybridmotor.

Visse specifikationer eller modeller fra videoen nedenfor kan variere på grund af lokale tilbud.

Komfortabel og i kontrol

Den nye Corolla Hatchback er en fornøjelse at køre i, og med bilens nye opgradering har du fuld kontrol over din kørsel. Kørekomforten er enestående på alle slags veje, takket være modellens stive karrosseristruktur.

Glæden ved at have kontrollen

Corolla har et let styresystem og afstemt affjedring for og bag, som gør at bilen føles bevægelig og har balance i svingene. Resultatet er en intuitiv forbindelse mellem bil og fører. Drej på rattet, og oplev Corollaens øjeblikkelige og naturlige reaktioner som giver dig en sikker køreoplevelse.

Vores mest avancerede hybridsystem

Toyotas hybridbiler er en fornøjelse og nemme at køre. Og når du kører gennem byen i den elektriske tilstand, kan du nyde den dejlige stilhed.

Den nye Corolla Hatchback Hybrid kommer med vores femte generations hybrid-system, som er vores mest avancerede til dato. Hybridbilen er ikke anderledes at køre end andre biler, tilgengæld skal bilen ikke lades op, da hybridbatteriet lades op automatisk.

Tank bilen med benzin som sædvanligt - så er du klar til at køre derudaf. Da hybridbilen selv veksler mellem hybrid og benzinmotor afhængig af, hvordan du kører, sparer du brændstof og reducerer emissioner. Så det er ingen overraskelse, at Toyota hybridbiler er blevet valgt af over 20 millioner bilister rundt om i verden.