Ny Toyota Yaris kan privatleases fra 2.495 kr.

Danmarks mest populære hybridbil, Toyota Yaris, kommer i en helt ny og fjerde generation til september. Her står en bil klar med et nyt, smart design, en helt nyudviklet og mere brændstoføkonomisk hybridmotor og klassens højeste sikkerhedsudstyr.

Toyota løfter nu sløret for særdeles skarpe priser på privatleasing med den højtudstyrede hybridudgave Yaris Hybrid H3 Vision til blot 2.495 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 4.995 kr.

Toyota har skruet op for alle parametre, når Danmarks mest populære hybridbil, frapris på 129.990 kr. for den nye Yaris og 165.990 kr. for hybridudgaven, hvilket prismæssigt ligger på niveau med den nuværende tredje generation af Yaris til trods for de ekstra finesser og forbedringer ved den nye udgave.

Nu løfter Toyota så sløret for priserne på samtlige udgaver af den nye Yaris og smider endnu et trumfkort på bordet med særdeles skarpe priser på privatleasing af hybridudgaven.

Lavere månedlig ydelse

Den helt nye Yaris Hybrid vil i den højtudstyrede udgave med tilnavnet H3 Vision kunne privatleases for 2.495 kr. om måneden med 4.995 kr. i førstegangsydelse.

Dermed falder den månedlige ydelse med 150 kr. sammenlignet med privatleasingpriserne på den nuværende model.

Så ikke nok med, at man får en både smartere, mere brændstoføkonomisk og sikrere bil, man får altså også den helt nye Yaris til en mere attraktiv pris.

/

Udgaven H3 Vision har som standard udstyr som fx LED-lys for og bag, automatgear, klimaanlæg, 7” multimedieskærm med Bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto, bakkamera, læderrat med varme, adaptiv fartpilot med køfunktion, akustisk forrude, der dæmper udefrakommende støj samt den seneste generation af Toyotas avancerede sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense med automatisk nødbremse, aktiv vognbaneassistent og automatisk op- og nedblænding af fjernlyset.

Den nye Yaris fås enten med trecylindret 1.0-liters motor med 72 hestekræfter, en helt ny trecylindret 1.5-liters benzinmotor med 121 hestekræfter eller en helt nyudviklet trecylindret 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter, der mønstrer en gennemsnitlig brændstoføkonomi på hele 26,3 km/l ved blandet kørsel ifølge den nye, retvisende WLTP-testmetode.

/
Danmarks bedste billån

H3 Vision-udgaven, der altså kan privatleases for 2.495 kr. om måneden med 4.995 kr. i førstegangsydelse, kan naturligvis også købes.

Vælger man den mulighed, står Toyotas eget finansieringsselskab, Toyota Finans, klar til at hjælpe med finansiering af prisen på 207.490 kr., såfremt man ønsker dette.

Toyota Finans er fem gange i træk kåret til at tilbyde Danmarks bedste og billigste bilfinansiering.

Det er muligt at tilvælge endnu mere udstyr i en såkaldt Smart-pakke til H3 Vision, og så følger der seks højttalere, en større 8” multimedieskærm, head-up display i forruden, trådløs opladning af mobiltelefonen samt nøglefri betjening med for 12.500 kr. ekstra – eller for kun 150 kr. ekstra om måneden ved privatleasing.

Udstyr som bl.a. 16” alufælge, automatisk foldbare sidespejle, 2-zonet klimaanlæg, og sportssæder med dellæder byder sig fristende til i en såkaldt Style-udgave, der koster 20.000 kr. mere end udgaven med Smart-pakke og 150 kr. yderligere om måneden ved privatleasing.

Tirsdag den 23. juni 2020

/

De seneste nyheder fra Toyota

Nominerede fundet til umulig sportspris Nominerede fundet til umulig sportspris En fodboldspiller, svømmer eller håndboldspiller løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2020”, som DR1 sender direkte fra DR Byen 2. januar. Toyota Aygo mest solgte bil i november Toyota Aygo mest solgte bil i november Mikrobilen Toyota Aygo satte alle andre bilmodeller til vægs i november og blev den mest solgte bil i Danmark, viser helt friske tal fra De Danske Bilimportører. På andenpladsen kom den nye Yaris. Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Når sæsonens sidste løb i World Endurance Championship sættes i gang i Bahrain, bliver det også sidste gang for Toyotas motorsportsteam, GAZOO Racings, succesrige TS050 hybridracerbil. Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Toyota løfter sløret for en ny udgave af C-HR med et mere dynamisk udtryk og med tilnavnet GR Sport, der trækker tydelige tråde fra motorsportsafdelingen, TOYOTA GAZOO Racing.