Plug-in hybrid

Med en plug-in hybrid fra Toyota får du det bedste fra to verdener. Du får en lang rækkevidde med elmotoren, og du har benzinmotoren i baghånden, så du aldrig behøver gå på kompromis. Det giver dig ren frihed og ren køreglæde.

RAV4 Plug-in Hybrid

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid udspringer fra en teknologi med mere end 20 års historik og innovation. Aldrig har den haft en kraftigere motor eller været mere brændstoføkonomisk end i dag.

RAV4 Plug-in Hybrid har klassens førende hybrid-rækkevidde. Firhjulstrækkeren giver dig en kraftfuld ydeevne, der kan trække op til 1.500 kg.

Ren power. Ren kørsel.

Udforsk RAV4 Plug-in hybrid »

/
/
Prius Plug-in Hybrid

Toyota Prius Plug-in Hybrid er kendetegnet ved et elegant og aerodynamisk design. Bilen kører op mod 50 km på ren el, og kører samtidig langt på literen, når benzinmotoren arbejder.

Med Prius Plug-in Hybrid foregår opladningen hurtigt. På bare 2 timer er batteriet fuldt opladet, hvis du anvender type-2 ladekablet, som medfølger, og som med en almindelig hybridbil oplades bilen også under kørsel, når du bremser. På den måde kommer på langt på ren elkørsel med Prius Plug-in Hybrid.

Udforsk Prius Plug-in »

Hvad er en plug-in hybrid?

En plug-in hybridbil er en såkaldt PHEV – Plug-in Hybrid Electric Vehicle, som drives af både en forbrændingsmotor og en elmotor. Elmotoren drives af et batteri, som skal oplades.

En af de vigtigste forskelle på en plug-in-hybrid og en normal hybridbil er måden, hvorpå batteriet oplades. Plug-in hybridbilen skal oplades med ladestik, hvis du skal udnytte bilens fulde potentiale, og batteriet oplades samtidig under kørsel når du bremser. En almindelig hybridbil oplades kun under kørsel når du bremser.

En plug-in hybrid er nem at oplade, og det bliver kun lettere at være plug-in hybrid- og elbilsejer i fremtiden. I foråret 2021 blev der indgået en ny brancheaftale » om et enkelt og sikkert ladenetværk i Danmark, som skal gøre det endnu lettere for plug-in hybrid- og elbilsejere at få opladet deres biler ved ladestandere i det offentlige rum.

Plug-in hybridbilen kan samtidig oplades derhjemme med et ladestik, så du er fuldt opladet ved afgang. Og løber batteriet tør for strøm, tager benzinmotoren over, indtil der igen kommer strøm på batteriet.

Hvis du vil køre på el uden at gå ned på frihed, trækkraft og rækkevidde, er plug-in hybridbilen et oplagt valg.

Læs mere om forskellen på hybridtyperne her »

Nyd den afslappende og støjfrie elkørsel

I en Toyota Plug-in Hybrid kan du klare de fleste af hverdagens gøremål og pendlerture på elmotoren alene. Hvis batteriet er fuldt opladet, kan Toyotas plug-in hybridbiler køre som minimum 50 km på ren el. Samtidig kommer alle modeller med automatgear som standard, så du nemt og afslappende kan navigere gennem byen, til- og fra arbejdet og gennem kvarteret. Og når du kører på el, er bilen nærmest lydløs.

På de længere ture kommer bilens benzinmotor dig til gode. Hvis batteriet løbet tør for strøm skifter plug-in hybridbilen automatisk til at køre på benzinmotoren. Derfor er en plug-in hybrid egnet til langt de fleste bilister, og du sparer en stor del på dit brændstofforbrug sammenlignet med en benzinbil.

Nyd den afslappende følelse ved at køre plug-in hybrid.

Kampagner på hybridbiler

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.