Toyota Hybrid SUV

Maksimal frihed til det, du drømmer om - i byen eller på landet.

 

/

Den robuste og maskuline RAV4 er absolut toppen inden for SUV-klassen. Kombiner den med en elmotor, og du får en af de bedste hybridbiler på markedet. Toyota RAV4 Hybrid har samme uovertrufne power, komfort og innovation, som en RAV4 med benzinmotor, men udleder mindre CO2 og er bedre for benzinøkonomien.

Toyota RAV4 Hybrid er en innovativ hybridbil. Sofistikeret, rummelig og stærk – RAV4 er en hybrid SUV, der giver dig det alt det, du drømmer om.

Den nye RAV4 Plug-in Hybrid er til dato den mest kraftfulde og mest brændstoføkonomiske SUV fra Toyota. I modsætning til en almindelig hybridbil er denne en plug-in hybrid, der skal oplades, for at udnytte bilens fulde potentiale. På bare en enkelt opladning får du klassens bedste rækkevidde på ren el med op til 75 km ved blandet kørsel – og hele 98 km ved bykørsel.

/
/Toyota RAV4 Plug-in Hybrid har samtidig en uovertruffen brændstoføkonomi på 100 km/l og en CO2-udledning på blot 22 g/km. Bilen accelererer fra 0-100 km/t på blot 6,2 sek. En kraftfuld terrængående 4-hjulstrækker med en trækkraft op til 1.500 kg.

Det er den ultimative køreoplevelse. RAV4 Plug-in Hybrid er hele vejen rundt en kompromisløs bil.

Oplev RAV4 Plug-in Hybrid »

Toyota C-HR er en crossover hybridbil til dig, der tør skille dig ud. Med en 2.0 liters hybridmotor og 184 hestekræfter står Toyota C-HR knivskarpt.

Du får kræfterne fra en SUV og komforten fra en sedan. Og så får du et atletisk og stilfuldt design og alle fordelene med en hybridbil.

I byen og på landet – ingen udfordringer er for store for Toyota C-HR. Design og kvalitet. Innovativ hybridteknologi. Sikkerhed i topklasse.

/
/

Toyota C-HR GR Sport er en hybridmodel, der er inspireret af racerbilerne fra motorsport-teamet, Toyota Gazoo Racing, som blandt andet har vundet Le Mans tre år i træk. C-HR GR Sport fås med to forskellige hybridmotorer – en 1.8 liters hybrid med 122 hestekræfter og den mere kraftfulde 2.0-liters hybrid med 184 hestekræfter.
Toyota C-HR GR Sport har et sportsligt udtryk både indvendigt og udvendigt, men går ikke på kompromis med komforten.

Oplev Toyota C-HR GR Sport »

Fordele ved en hybrid SUV

En hybridbil har både en elmotor og en benzinmotor. Bilen skifter automatisk mellem at køre på el og benzin, alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt.

En hybridbil skal ikke oplades med kabler – batteriet oplades automatisk under kørsel, når du bremser.

Den store fordel ved en hybrid SUV er, at du kan køre mere brændstoføkonomisk og med et mindre CO2-udslip uden at gå på kompromis med SUV’ens overlegenhed. Du kan køre på ren el på de kortere distancer i byen, og lade benzinmotoren tage over på de lange strækninger.

Når hybridbilen kører på elmotoren, er den stort set lydløs. Det gør køreoplevelsen langt mere behagelig og mindre stressende. Skru op for radioen eller nyd i stedet roen, når du kører Toyota Hybrid SUV.

Alle Toyotas hybridmodeller kommer med automatgear som standard. Det gør både bykørsel og landevejskørsel mere flydende og meget mindre stressende. Nemmere bliver det ikke

Toyota Plug-in Hybrid – kom længere på ren elkørsel

En plug-in hybrid er en hybridbil, der oplades med et ladekabel i en ladestander og under kørsel som en almindelig hybrid – særligt når du bremser. Plug-in hybridbilen giver dig mulighed for at køre længere på ren el i forhold til en almindelig hybridbil. En plug-in hybrid har typisk et større og kraftigere batteri, der medfører en større rækkevidde.

En Toyota Plug-in Hybrid kan, udover at fungere som en elbil, også køres som en almindelig hybridbil, der nemt og ubesværet skifter mellem el og benzin, afhængig af hvor meget strøm, der er på batteriet. På den måde behøver du aldrig at bekymre dig om rækkevidde og om at løbe tør for strøm.

En plug-in hybrid i særklasse

Hvis du ønsker en plug-in hybrid i særklasse, er RAV4 Plug-in Hybrid » det perfekte valg. Den er best-in-class, når det kommer til hybrid performance, rækkevidde, brændstofforbrug, CO2-udledning og sikkerhed.

Du får en plug-in hybrid af en helt særlig kaliber – ultimativ komfort, moderne teknologi, gennemtænkt design og et benzinøkonomisk valg – med klassens bedste rækkevidde på 75 km på ren el ved blandet kørsel - og hele 98 km, når du kører i byen.

Find din næste Toyota, og få overblik over muligheder, detaljer og udstyrsniveauer i den enkelte bil – så du finder bilen, der giver køreglæde og passer til dine behov.

De seneste nyheder fra Toyota

Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035. Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota introducerer den roste og prisvindende miniracer, GR Yaris, som en brintdrevet udgave, der kører stort set emissionsfrit ved hjælp af en modificeret forbrændingsmotor.