Små, større, hatchback...

Hvad skal du vælge?

Hos Toyota får du bilen, der er skræddersyet til dine behov. Uanset, om du er til små biler, mindre biler eller større biler med ekstra god plads!

Vil du ha mere sjov i gaden? Prøv en Aygo. Her er minibilen, som du kan designe unikt, så den passer til dig. Den lille, lækre Aygo er en perfekt bybil, yderst rummelig og gennemført fra ende til anden. Fås i mange varianter med lækkert tilbehør.

/

Der er altid en Yaris, der passer til dig. En smart, hurtig bybil med god plads i et dynamisk design og med et bredt modelprogram. Du føler dig straks hjemme bag rattet i denne hatchback, når du oplever den suveræne kørekomfort ved bykørsel.

/

Med Corolla oplever du en køreoplevelse i særklasse. Her får du en hatchback i eksklusive materialer, med en rummelig kabine og i et stilsikkert design. Fås også med Toyotas banebrydende hybridteknologi. Så er køreturen en ren fornøjelse.

/

Den nye Toyota C-HR sætter en helt ny standard for det, du normalt kender. Her er en eksklusiv og lækker bybil, med et skulpturelt crossover design i en uovertruffen kvalitet og en bil spækket med banebrydende teknologi.

Toyota C-HR - en Coupé der bryder bybilledet
Små biler fra Toyota

Du kan få biler i enhver størrelse hos Toyota – fra varevogne, SUV- og MPV-biler til små biler, bybiler og minibiler. Vi tilbyder et stort udvalg af små biler, der egner sig perfekt til dine daglige kørselsbehov. Vores små biler fås i forskellige prisklasser, så uanset hvad dit budget er, så vil du i vores udvalg finde den bil, der passer til dig.

Vores udvalg af små biler

Har du brug for en lille bil, der egner sig perfekt til byens travle gader, tætte trafik og snævre parkeringsbåse - eller en hatchback, der giver dig ekstra meget bagageplads, bilens størrelse taget i betragtning? Vi har den rigtige model til dig. Det bedste ved vores små biler er, at en mindre pris absolut ikke er ensbetydende med, at køreoplevelsen ikke kan være stor. Mød vores små biler AYGO og Yaris. Små biler fra Toyota – ekstra stor køreglæde.

Toyota AYGO – moderne minibil med det hele

AYGO giver dig rigtig meget bil for pengene. Her har du mulighed for at være godt kørende i en splinterny og moderne minibil til en pris, der næsten ikke er til at forstå. AYGO er en af de små biler, der sætter nye standarder for, hvad man fremover vil kunne forvente til samme pris i denne klasse.

Toyota Yaris – lille bil, stor køreglæde

Ønsker du mere plads end i en AYGO, men til en pris, der ikke er meget højere? Så er en Yaris en af de små biler, du med fordel kan se nærmere på. Foruden mere plads byder Yaris og Yaris Hybrid også på et lavere brændstofforbrug. Yaris fås i mange udstyrsvarianter, så du kan finde den variant, der passer perfekt til dine behov.

Gode grunde for at vælge en hatchback

Er du på udkig efter en mindre bil, der er økonomisk og hvor der er mere plads på såvel bagsædet som i bagagerummet, kan du med fordel se nærmere på en hatchback. Hatchbacks er mindre biler, der tager deres navn på grund af bagklappen, der er placeret fra tagkanten af bilen og ned.

Denne løsning giver meget mere bagageplads i bilen, mens bilens størrelse holdes på et langt mindre niveau end eksempelvis en stationcar.En hatchback er derfor et godt og prisbilligt alternativ til en stor bil. En hatchback er et rigtig godt valg til dig, der er på udkig efter en mindre bil med lidt mere plads.

Fordele ved hatchbacks
  • Små biler med god plads på bagsædet. 
  • God plads i bagagerummet. 
  • En hatchback er mindre og dermed mere økonomisk end eksempelvis en stationcar.
Toyota Corolla – moderne hatchback med god plads

En dynamisk silhuet og et interiør og eksteriør i særklasse – Corolla taler såvel til familielivets skiftende behov som til bilentusiastens ønsker og drømme. Denne hatchback giver dig god plads på såvel for- som bagsæder og selvfølgelig også i bagagerummet. Benzin- eller turbobenzinmotor, diesel eller banebrydende hybridteknologi – valget er dit.

Toyota CH-R – Coupé med god plads

Toyota CH-R er designet til dig, der vil have det hele, og som ikke går på kompromis, når det handler om komfort og køreoplevelse. Uanset om du er på udkig efter en bil, der klarer de daglige udfordringer i bytrafikken med bravur eller egner sig perfekt til en frisk køretur ud i det blå, er Toyota CH-R en allrounder, der giver dig lyst til at køre dine egne veje. Toyota CH-R er skabt for at imponere, lige meget hvor turen går hen.

Finansiering og privatleasing af hatchbacks og små biler

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny hatchback, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din hatchback eller minibil. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Kampagner på små biler og hatchbacks

De seneste nyheder fra Toyota

Jeanette Ottesen vinder umulig sportspris Jeanette Ottesen vinder umulig sportspris Den 33-årige svømmer, Jeanette Ottesen, løb med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, da den blev uddelt ved det årlige sportsshow, Sport 2020, som blev sendt på DR1 lørdag aften. Nominerede fundet til umulig sportspris Nominerede fundet til umulig sportspris En fodboldspiller, svømmer eller håndboldspiller løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2020”, som DR1 sender direkte fra DR Byen 2. januar. Toyota Aygo mest solgte bil i november Toyota Aygo mest solgte bil i november Mikrobilen Toyota Aygo satte alle andre bilmodeller til vægs i november og blev den mest solgte bil i Danmark, viser helt friske tal fra De Danske Bilimportører. På andenpladsen kom den nye Yaris. Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Når sæsonens sidste løb i World Endurance Championship sættes i gang i Bahrain, bliver det også sidste gang for Toyotas motorsportsteam, GAZOO Racings, succesrige TS050 hybridracerbil.