Toyota Brintbil

Forureningsfri kørsel – helt enkelt

Velkommen til fremtidens bil – Toyotas innovative brintbil kører emissionsfrit i op til 650 km på en enkelt tank.

Hvorfor skal du vælge en brintbil?

Brintdrevne biler er fremtiden. Brintbiler er bæredygtige biler, der hverken udleder skadelige gasser eller forurenende stoffer under kørslen. Det eneste der kommer ud af en brintbil, er vand.

Markedet for brintdrevne biler er stadig nyt, og vi er gået forrest i kampen for den nye generation af elektriske biler.Hos Toyota forpligter vi os til at beskytte miljøet for nuværende og fremtidige generationer – uden at det skal koste alverden.

I 2015 lancerede Toyota verdens første dedikerede brintbil – Toyota Mirai.

<a href="https://www.toyota.dk/new-cars/mirai/index.json">Toyota Mirai</a>

Toyota Mirai

Nu er vi klar med en ny og forbedret udgave af den banebrydende brintbil, der byder på forførende design, skarpe køregenskaber samt en mere kompakt og effektiv brændselscellestak, der giver dig en rækkevidde på hele 650 km.

Med en øget rækkevidde på op til 30% og et væld af markante forbedringer lever Toyota op til titlen som bannerfører inden for brændselscelleteknologi – for en forureningsfri og bæredygtig fremtid.

Moderne design og lavere tyngdepunkt

Moderne design og lavere tyngdepunkt

Mirai tiltrækker straks opmærksomhed med sit moderne design. Med lave linjer, et strømlinet karosseri, elegante proportioner og 19” eller 20” alufælge har den nye Mirai en karakteristisk og kraftig fremtoning.

Med op til 182 hestekræfter, baghjulstræk og et lavere tyngdepunkt er styreevne og køreegenskaberne sublime i den nye Mirai.

I kraft af at den nye Mirai er længere, bredere og lavere end første generation, har anden generation et lavere tyngdepunkt, og den er mere rummelig end sin forgænger – der er nu plads til fem personer.

Lad dig forføre af det attraktive design kombineret med innovativ brintteknologi.

Hvad er en brintbil?

En brintbil er en form for elbil, der kører på brint. Brint fungerer som bilens brændstof. Brintbilens eneste udledning er vand. Ingen CO2-udledning.

Brint (hydrogen) er det hyppigst forekommende stof i universet. Det er samtidig en energibærer og ikke en kilde i sig selv. Det medfører, at brintbilen er bæredygtig – den udleder ingen CO2 og forbrænder ingen fossile brændstoffer – den bruger udelukkende vedvarende energikilder.

Brintbilens hjerte er brændselscellen. Her foregår der en kemisk reaktion, hvor brændselscellen forbinder brint fra tankene med ilt fra luften udenfor. Denne reaktion producerer elektricitet til brintbilens elmotor, der driver brintbilen og samtidig oplader batteriet.

Brintbilens tank skal optankes med brint, præcis som en benzinbil skal optankes med benzin. Optankningen af brint går lynhurtigt – inden for fem minutter er du igen klar med en fuld tank og kan udnytte brintbilens store rækkevidde. Med Toyota Mirai får du en rækkevidde på op til 650 km på en tank.

Danmark har et af de største netværk af brintstationer. Det er landsdækkende og giver en fremragende forudsætning for gå forrest i kampen om en mere bæredygtig bilisme.

/
Et blik ind i fremtiden

Mirai betyder fremtid på japansk. Og det er netop ambitionen hos Toyota at give bilister mulighed for at køre mere miljøbevidst – nu og i fremtiden.

Mange års udvikling af hybrid- og batteriteknologien har ledt frem til en bilmodel med de mest innovative teknologier inden for forureningsfri mobilitet - brintbilen. Toyota Mirai har ingen forbrændingsmotor, men drives af en brændselscellestak, et batteri og en elmotor.

Det er reaktionen mellem hydrogen og ilt, der giver den elektriske motor fremdrift, så du kan nyde en næsten støjfri og komplet forureningsfri kørsel. Det tager kun tre til fem minutter at tanke bilen fuldt op og Toyota Mirai udleder udelukkende rent vand under kørslen, der er så rent, at det praktisk talt kan drikkes. Ingen skadelige emissioner. Intet CO2-udslip. Kun ren køreglæde.

/
Finansiering af Mirai brintbil

Vi tilbyder flere finansieringsmuligheder for dig, der har interesse i en Toyota Mirai. Du har både mulighed for at få et billån med og uden udbetaling, og vi tilbyder desuden lån med variabel og fastrente.

Toyota Finans Billån er flere år i træk blevet kåret til Danmarks bedste billån i forbrugermagasinet Tænk.

Du kan læse mere om vores lånetyper og lånevilkår, og får du brug for rådgivning til din finansiering, kan du altid kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Beregn prisen på dit billån her »

De seneste nyheder fra Toyota

Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035. Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota viser brintdrevet GR Yaris Toyota introducerer den roste og prisvindende miniracer, GR Yaris, som en brintdrevet udgave, der kører stort set emissionsfrit ved hjælp af en modificeret forbrændingsmotor.