Store familiebiler og MPVer

med plads til det hele!

Drømmer du om en bil, hvor der er plads til alle - børn, hund og bagage?

Med Corolla oplever du en køreoplevelse i særklasse. Her får du en hatchback i eksklusive materialer, med en rummelig kabine og i et stilsikkert design. Fås også med Toyotas banebrydende hybridteknologi.

/

Gør forventning til virkelighed med den rummelige og stilsikre stationcar, Corolla Touring Sports (TS). Her er en MPV med virkelig god plads til alt og alle. Fås også med Toyotas banebrydende hybridteknologi.

/

Stor bil - stor køreglæde! RAV4 tilbyder meget plads, det nye hybridsystem og tryghed med Toyota Safety Sense. En rigtig god familiebil og SUV til alle terræner og årstider.

Rav4 tilbyder mere plas, hybridsystem og tryghed med toyota safety sense

Proace City Verso er en rummelig og fleksibel model med plads til 7 personer. En optimal familiebil, der opfylder alle de praktiske behov. Tilbydes i forskellige modelvarianter.

Rummelig Proace City Verso
Familiebil

Er du på udkig efter en god familiebil, så står du foran et bredt udvalg af hatchbacks, stationcars, MPV- og SUV-biler. Hos Toyota har vi med sikkerhed den model, der passer til din smag. Uanset hvad eller hvor mange du skal finde plads til på bagsædet, så har vi bilen, der passer til dine behov og får din familie og dig sikkert frem. Vores familiebiler er rummelige, sikre og sjove at køre i – alt i alt den perfekte pakke, der taler til såvel bilentusiasten som det ansvarsbevidste familieoverhoved.

Familiebiler med plads og komfort

En familiebil skal være rummelig og behagelig at køre i, men den skal også være elegant og veludstyret. Uanset om der er tale om korte ture i bytrafikken eller lange ture på lande- eller motorvejen, så skal en god familiebil byde på den rette komfort på for- og bagsæde(r), så enhver tur bliver en ren fornøjelse. Den skal også byde på det nyeste sikkerhedsudstyr, til når børnene skal til og fra daginstitution og være en fremragende city-cruiser, når du eller din partner kører til og fra arbejde.

Kort sagt; en familiebil skal kunne lidt af hvert og være lige så fleksible som jer, så familiens hverdag går op i en højere enhed.

Sikkerhedsstandard i vores familiebiler

En god familiebil skal være praktisk, men også sikker. Du og din familie kan nyde køreturen og føle jer sikre - for sikkerhed står i højsædet hos Toyota. Derfor er vores familiebiler udstyret med den nyeste sikkerhedsteknologi, Toyota Safety Sense.

Toyota Safety Sense

For at øge sikkerheden for såvel dig som dine medtrafikanter har vi udviklet en kombination af forskellige aktive sikkerhedsteknologier, der forebygger trafikuheld. Vi kalder dette system for Toyota Safety Sense.

Systemet inkluderer blandt andet Pre-Collision System, der scanner vejen foran dig for biler og genstande; Lane Departure Alert, der slår alarm, hvis du forlader din bane; Automatic High Beam, der automatisk skifter mellem kort- og langlys; Road Sign Assist, der registrerer trafikskilte i vejkanten, Pre-Collision System (inkl. fodgængergenkendelse), der beskytter fodgængere foran bilen; og Adaptiv fartpilot, der hjælper dig med at holde en sikker minimumsafstand til bilen foran dig.

En familiebil skal være sjov at køre i

Ganske vist skal en familiebil skal være rummelig og sikker, men den skal også være sjov at køre i. Uanset om du vælger Corolla, Corolla Touring Sports stationcar, Prius, Prius+ eller RAV4, så kan du se frem til en bil med et lidenskabeligt forhold til asfalten, som ligger rigtigt godt i sving og oser af karakter. I vores udvalg af motorer finder du den benzin- eller dieselmotor, der passer til dit temperament.

Stor MPV til den store familie

Hvis maksimal plads er første prioritet, så er en MPV et rigtig godt bud på din kommende familiebil. Prius+ er fremragende familie-MPVer og fås med enten fem eller syv sæder. Vores geniale Easy Flat-sædesystem giver din 6-personers eller 7-personers bil den optimale fleksibilitet, og hvis ikke hele familien skal med, så er det let at udnytte kabinen til det, du ellers behøver plads til. Find din kommende 6-personers eller 7-personers bil hos Toyota.

Finansiering og privatleasing af familiebiler og MPVer

Vi tilbyder forskellige billån og finansieringsmuligheder hos Toyota. Vil du for eksempel gerne køre i en splinterny MPV, men mangler pengene til udbetalingen, tilbyder vi også et lån uden udbetaling, hvor du blot betaler en lidt højere rente end på vores øvrige lån.

Læs om vores låntyper, vilkår og hvad det betyder for dig. Hvis du ønsker mere frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, kan du med fordel vælge privatleasing af din familiebil og MPV. Har du yderligere spørgsmål til lån og finansiering af din kommende Toyota, er du altid velkommen til at kontakte din nærmeste Toyota-forhandler.

Kampagner på familiebiler

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota bZ Toyota bZ Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra, hvor vi sammen går beyond Zero for miljøet. Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Toyota varmer op til Yaris Cross med ny variant Den nye, kompakte SUV, Yaris Cross er en skarptsleben model, der er længere, bredere og højere end søstermodellen Yaris. Nu løfter Toyota sløret for en kommende udstyrsvariant med navnet Adventure samt introduktionsudgaven Premiere Edition. Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Hospital tester verdens første brintdrevne mobile lægeklinik Toyota bygger nu verdens første brintdrevne mobile lægeklinik for det Japanske Røde Kors Kumamoto Hospital, der allerede inden sommer tager den forureningsfrie klinik i brug. Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Verdenspremiere på helt ny Toyota GR 86 Den nye GR 86 fortsætter, hvor GT86 startede for snart ni år siden, og strutter af køreglæde med lav vægt, lavt tyngdepunkt, en ny og kraftigere, firecylindrede 2.4-liters motor og imponerende køreegenskaber.
Toyota Safety Sense
Læs mere ->