Få en bil der trækker det tunge læs

Toyota har SUV og pickup til både fritid og erhverv

Den flotte SUV RAV4 fra Toyota byder på banebrydende teknologi. For eksempel det nye hybridsystem, Toyota Safety Sense og Panoramic View Monitor. God til fritid, arbejde og den store familie.

Toyota RAV4 SUV er en stor firehjulstrækker 2019

Land Cruiser er en kompromisløs og ustoppelig SUV med en overlegen køredynamik, raffineret interiør og eksklusiv kørekomfort. Mulighederne er næsten ubegrænsede med en Land Cruiser.

Toyota Land Cruiser SUV / firehjulstrækker - stor bil

Hilux er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op. Med et optimeret karrosseri, kraftige sidesektioner og tværbjælker suppleret af ny affjedring, gives der endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sikrer, at du og din Hilux kommer sikkert frem i al slags terræn.

Toyota Hilux er en stærk og robust SUV 2016
SUV

Er du på udkig efter en bil, der kombinerer en pickups rå styrke med en personbils høje komfort, så er det en SUV, du skal se nærmere på. I vores SUV-biler får du utrolig meget luksus og moderne teknologier samtidig med, at du aldrig vil mangle hestekræfter og køreegenskaber, der løber op til de højeste standarder. Oplev frihed, køreglæde og den højeste komfort, uanset terræn, med vores udvalg af moderne SUV-biler i RAV4, Land Cruiser eller Hilux.

Moderne teknologi og masser af køreglæde i vores SUV-biler

RAV4 og Land Cruiser er moderne bud på den klassiske SUV. Den seneste generation byder på en bred vifte af banebrydende teknologier, der gør dem endnu mere kompetente og komfortable end deres forgængere. State-of-the-art teknologier og kraftfulde motorer kombineres med morgendagens kørekomfort, mens prikken over i’et sættes med et eksklusivt interiør, der vil give dig en følelse af ren luksus på køreturen.

Du vil derfor med sikkerhed hurtigt finde dig godt til rette i de behagelige lædersæder og sætte pris på et interiør, der hvor hver en detalje er gennemtænkt og udført i kvalitetsmaterialer. Det nye hybridsystem i vores RAV4-SUV eller en klassisk arbejdshest af en 2,8-liters dieselmotor i vores Land Cruiser – vi har motoren, der passer til dine ønsker og behov. Hertil føjes en lang liste af moderne teknologier, der giver dig mest mulig sikkerhed og overskud i alle situationer. Vores SUV-biler er kraftfulde arbejdsheste, men også drømmebiler hvad angår komfort og moderne teknologi.

Vores SUV-biler er også fremragende familiebiler

En SUV er det oplagte valg til dig, der ønsker det højeste niveau af komfort og power. Men en SUV er ikke kun en kompetent biltype, hvad angår motorydelse; en SUV er også en fremragende familiebil, der byder på det højeste niveau af sikkerhed til alle bilens passagerer. SUV-bilernes massive og robuste design gør dem sikre i terræn.

Samtidigt er de behagelige til bykørsel og på landevejen. Med Toyota Safety Sense og Panoramic View Monitor får du derudover teknologien, der giver dig det sikre overblik i alle situationer samt bidrager til, at du undgår ulykker helt. Med vores SUV-bilers høje sikkerhedsstandard sørger du for, at din dyrebare fragt altid kommer sikkert frem.

Pickup, 4x4, firhjulstrækker – mød Hilux

Er du på udkig efter ultimativ styrke og pålidelighed kombineret med markedsledende køreegenskaber og komfort, kan du med fordel se nærmere på Hilux. Denne 4x4-pickup har ry for at være nærmest uopslidelig – en bil, der tager enhver udfordring op og klarer den med bravur. Traditionen tro skubber vi i den seneste generation atter grænserne for, hvad du kan forvente af en 4x4-pickup med en ny, kraftig chassisramme og tværbjælker, der suppleres af ny affjedring for endnu mere køreglæde, sikkerhed og komfort i al slags terræn.

Uanset om du kører off-road eller på asfalt, så bidrager Active Traction Control (A-TRC) og differentialespærre på bagakslen til, at du altid opnår den ultimative køreoplevelse. En 2,4-liters dieselmotor med 6-trins manuelt gear giver dig overskud i enhver situation, mens et robust lastrum i materialer af højeste kvalitet giver dig mulighed til at transportere al slags last. Er du på udkig efter en pickup og ægte firhjulstrækker med god plads og masser af komfort, er Hilux måske bilen, du drømmer om.

Finansiering og privatleasing af SUV eller pickup

Toyota Financial Services tilbyder forskellige låntyper til finansiering af din kommende SUV eller pickup. Alt efter din økonomiske situation finder vi det mest fordelagtige lån til dig. Ønsker du derimod maksimal frihed og ikke vil binde dig gennem et lån, har du mulighed for at privat- eller erhvervslease din kommende Toyota. Kontakt venligst din nærmeste Toyota-forhandler for at høre nærmere om mulighederne.

Kampagner på SUV og pickup

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota afslører ny Aygo X med stil Toyota afslører ny Aygo X med stil En af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem de seneste to årtier, Toyota Aygo, skifter ham og vokser i størrelse. Afløseren til Aygo bliver en crossover og får navnet Aygo X, hvor X’et skal udtales som ”cross”. Nye faste delebilspladser indviet i København Nye faste delebilspladser indviet i København Nu indvies nogle af de første, nye, faste delebilspladser i København, som Toyotas delebilstjeneste, KINTO Share, har fået tildelt. Dermed mere end fordobler selskabet sit antal af delebiler på gaden. Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Toyota har løftet sløret for den endelige udgave af koncernens første dedikerede elbil, der får navnet Toyota bZ4X. Modellen er den første af flere fuldt elektriske biler under Toyotas helt nye elbilsmærke, bZ, der er en forkortelse af ”beyond Zero". Toyota bekræfter helt ny Aygo X Toyota bekræfter helt ny Aygo X Toyota barsler med en helt ny bil i den mindste bilklasse, som skal afløse den populære Aygo. Afløseren for Aygo bliver en crossover og får navnet Aygo X, hvor X’et skal udtales som ”cross”. Det bekræfter den japanske mobilitetsgigant i dag.
Nyt Toyota Touch® 2 multimediesystem
Se mere >