1. Biltyper

Hvilken bil skal jeg vælge?

Find din bil, læs om den og prøvekør den hos din forhandler – vi har gjort det nemmere for dig at beslutte, hvilken bil du skal vælge.

Få hjælp til at købe eller lease din næste bil

Din nye bil skal passe til det behov, du har og de daglige udfordringer, du står overfor. 

Vi har derfor samlet vores Toyota-modeller i overskuelige kategorier, så det er nemmere for dig at finde den Toyota-model, der passer til dig.

Du kan altid henvende dig hos din lokale Toyota-forhandler, hvis du er i tvivl - og booke en gratis prøvetur i din favorit Toyota-model, før du beslutter dig.

Se vores forskellige biltyper her

Hvilken bil passer til mig?

Behov, budget og smag. Selvom bilejere er forskellige, er det ofte de samme spørgsmål, vi stiller os selv, når vi leder efter ny bil. Hvor mange sæder skal bilen have? Hvad har jeg råd til? Og skal det være en hatchback, SUV, stationcar eller sedan? Vi har forsøgt at svare på nogle af spørgsmålene herunder.

Hvor mange sæder skal bilen have?

Din bil skal passe til din familie og til det antal personer, du gerne vil have plads til i bilen. Derfor kan sædeantal være en af de første ting, du kigger på og som kan have afgørende betydning for dit valg af bil.

Måske er du kun dig selv, men vil gerne have plads til at tage vennerne med til fodboldkamp om søndagen. Måske er I to personer i husstanden, men vil gerne kunne tilbyde et lift til jeres børn, der er flyttet hjemmefra.

Har du brug for mere end 4 sæder, skal du vælge en familiebil. Og en familiebil skal være rummelig, så du har plads til det hele, uanset om det er barnevognen, ishockeyudstyr eller masser af baggage til bilferien.

Den store familiebil er hos Toyota lig med rummelighed, sikkerhed og gode køreegenskaber. Og du kan i dag få en bil med helt op til 7 sæder.

Se 6- og 7-personers-biler her »

Hvilken bil jeg råd til?

Der findes en Toyota til enhver pengepung, fra den prisbevidste Yaris, til Corolla, Toyota C-HR og RAV4. Eller den helt store Land Cruiser med hele udstyrspakken.

Og med Toyotas attraktive og prisvindende billån- og leasingmuligheder får du mest mulig bil for pengene.

Når du vælger privatleasing betaler du en fast, lav månedlig ydelse. Hvilken bil der passer til dit budget, afhænger af, hvor meget du kan eller vil afsætte om måneden.

Førstegangsydelsen på en leasingbil er betydeligt lavere end udbetalingen på et billån. 

Sammenlign vores modellers leasingydelse her »

Vil du hellere købe en bil? Så kan du også vælge Toyotas prisvindende billån.

Det får du både med og uden udbetaling. Har du en fast indkomst, men svært ved at lægge en høj udbetaling på en ny bil, bør du overveje et billån uden udbetaling. 

Læs mere om vores billån her »

Hvilken bil skal jeg så vælge?

Kender du dit behov? Og ved du allerede nu, om det skal være en bybil, SUV eller måske en hybridbil? Så tjek bilkategorierne øverst på siden, og find din model.

Se alle Toyotas modeller her »

De seneste nyheder fra Toyota