Budgetberegner
Byg bil og se pris »
Priser og brochurer »
Book en prøvetur »
Spørg Toyota »
Din MyT-konto

Hvilken bil skal jeg vælge?

Få hjælp til at købe eller lease din næste bil

Find din bil, læs om den og prøvekør den hos din forhandler – vi har gjort det nemmere for dig at beslutte, hvilken bil du skal vælge.

Din nye bil skal passe til det behov, du har og de daglige udfordringer, du står overfor. Vi har derfor samlet vores Toyota-modeller i overskuelige kategorier, så det er nemmere for dig at finde den Toyota-model, der passer til dig.

Du kan altid henvende dig hos din lokale Toyota-forhandler, hvis du er i tvivl - og booke en gratis prøvetur i din favorit Toyota-model, før du beslutter dig.

En bybil er typisk en smart, lille bil, som er hurtig og nem at parkere. Der er plads til et par børn og vennerne, og bilen er ideel, hvis man har kort vej til og fra arbejde.

En perfekt familiebil er rummelig og sikker. Her er plads til alle - også hunden. Som MPV, stationcar og hatchback er det en oplagt feriebil, med god plads til bagage og udstyr.

Sikkerhed, rummelighed og moderne teknologi. Hos Toyota finder du både familiebiler og helt op til 7-personers-biler med vores prisvindende hybridteknologi og finansieringsløsninger.

En hybridbil kører både på el og benzin. Den er brændstoføkonomisk men også nem, da Toyotas hybrid-biler selv klarer opladningen. Toyota har hybridbiler, der dækker alle behov.

Biler fra Toyota fås i enhver størrelse og vi tilbyder et stort udvalg af mindre biler, der egner sig perfekt til dine daglige kørselsbehov. Vælger du en hatchback får du en bil med ekstra god bagageplads.

En stationcar fra Toyota giver dig en gyldne mellemvej mellem hverdagen og stilrent bildesign. Samtidig er der plads til barnevogn og børn på bagsædet.

Hos Toyota fører vi crossoverbilen Toyota C-HR, der både fås som benzin- og hybridbil. Kom ind på siden, og læs mere om, hvorfor en crossover kan være et bud på din næste bil.

I en moderne MPV med plads til 6 eller 7 personer, er der god plads til børn og bagage, voksne og vovse, mens du kører med en moderne familiebils høje komfort og gode køreegenskaber.

Det er nemt og mere økonomisk, at have en plug-in hybrid. Den kører op til 50 km på el. Herefter træder benzinmotoren ind. Det giver dig ren frihed og en økonomisk kørsel. Læs mere her »

Find din nye Hybrid SUV her. Toyota er verdens førende hybridproducent, og vores modeller er bygget på innovativ hybridteknologi kombineret med prisvindende sikkerhed i bilen.

Toyotas store firehjulstrækkere som SUV og pickup egner sig til al slags vejr og terræn, for eksempel på landet. De trækker ofte det store læs - hestetrailere, bådtrailere og transporttrailere og kan bruges både til fritid og erhverv.

Se Toyotas udvalg af vans og varevogne på gule plader eller papegøjeplader. Leder du efter en bil kun med forsæder, har du rig mulighed for at finde finde en Toyota, hvor du får meget bil og udstyr til prisen.

/

Brintdrevne biler er fremtiden. Brintbiler er bæredygtige biler, der hverken udleder skadelige gasser eller forurenende stoffer under kørslen.

Toyota Mirai kører op til 650 km på en enkelt tank. Læs mere om Toyotas brintbil.

Toyota GR - DNA fra motorsporten

Toyota GR-serien indeholder en række af Toyota-modeller, som er bygget ud fra viden og teknologi, der stammer fra motorsporten og TOYOTA GAZOO Racing.

Visionen er, at Toyotas GR-modeller ikke blot skal bruges til at komme fra A til B, men i høj grad også bidrage til køreglæde ud over det sædvanlige.

Læs mere om Toyota GR-modellerne her »

/
Hvilken bil passer til mig?

Behov, budget og smag. Selvom bilejere er forskellige, er det ofte de samme spørgsmål, vi stiller os selv, når vi leder efter ny bil. Hvor mange sæder skal bilen have? Hvad har jeg råd til? Og skal det være en hatchback, SUV, stationcar eller sedan? Vi har forsøgt at svare på nogle af spørgsmålene herunder.

Hvor mange sæder skal bilen have?

Din bil skal passe til din familie og til det antal personer, du gerne vil have plads til i bilen. Derfor kan sædeantal være en af de første ting, du kigger på og som kan have afgørende betydning for dit valg af bil.

Måske er du kun dig selv, men vil gerne have plads til at tage vennerne med til fodboldkamp om søndagen. Måske er I to personer i husstanden, men vil gerne kunne tilbyde et lift til jeres børn, der er flyttet hjemmefra.

Har du brug for mere end 4 sæder, skal du vælge en familiebil. Og en familiebil skal være rummelig, så du har plads til det hele, uanset om det er barnevognen, ishockeyudstyr eller masser af baggage til bilferien.

Den store familiebil er hos Toyota lig med rummelighed, sikkerhed og gode køreegenskaber. Og du kan i dag få en bil med helt op til 7 sæder.

Se 6- og 7-personers-biler her »

Hvilken bil jeg råd til?

Der findes en Toyota til enhver pengepung, fra den prisbevidste AYGO eller Yaris, til Corolla, Toyota C-HR og RAV4. Eller den helt store Land Cruiser med hele udstyrspakken.

Og med Toyotas attraktive og prisvindende billån- og leasingmuligheder får du mest mulig bil for pengene.

Når du vælger privatleasing betaler du en fast, lav månedlig ydelse. Hvilken bil der passer til dit budget, afhænger af, hvor meget du kan eller vil afsætte om måneden.

Førstegangsydelsen på en leasingbil er betydeligt lavere end udbetalingen på et billån. 
Sammenlign vores modellers leasingydelse her »

Vil du hellere købe en bil? Så kan du også vælge Toyotas prisvindende billån.

Det får du både med og uden udbetaling. Har du en fast indkomst, men svært ved at lægge en høj udbetaling på en ny bil, bør du overveje et billån uden udbetaling. 
Læs mere om vores billån her »

Hvilken bil skal jeg så vælge?

Kender du dit behov? Og ved du allerede nu, om det skal være en bybil, SUV eller måske en hybridbil? Så tjek bilkategorierne øverst på siden, og find din model.
Ellers læs mere om Toyotas hybridbiler her »

Se alle Toyotas modeller her »

Kampagner og nyheder

De seneste nyheder fra Toyota