Toyota Folkeskov

I Tilst kun 8 km fra centrum i Aarhus ligger Søbakke. Her rejser Aarhus Kommune i samarbejde med Growing Trees Network Global og Toyota en helt ny skovbadeskov – en såkaldt shinrin-yoku folkeskov. Den temabaserede folkeskov er den første af sin slags i Danmark.

Toyota folkeskov

Toyota lancerede en storstilet miljøstrategi tilbage i 2015 kaldet Toyota Miljøudfordring 2050 med ambitiøse målsætninger inden for seks forskellige områder som fx nul CO2-udslip fra nye biler og fra fabrikker samt etablering af et fremtidssamfund i harmoni med naturen. Sidstnævnte danner grundlag for Toyotas engagement i rejsningen af den nye folkeskov i Tilst.

Toyota folkeskov

Toyota driver små og store projekter rundt om i verden for at skabe et bedre samfund. For Toyota har det været vigtigt, at projektet i Danmark både kunne bidrage positivt til klimaet og miljøet og også til danskernes mentale velvære. Derfor passer det japanske shinrin-yoku (skovbadning) tema helt perfekt til den kommende folkeskov.

Når Søbakke Skovbadeskov er tilplantet, vil 38.000 træer pryde halvdelen af det 18 hektar store areal. Resten overlades til naturlig tilgroning og lysåben natur. Den bynære skovbadeskov har biodiversitet og rekreative oplevelser som første prioriteter og beskyttelse af grundvandet og CO2-optag som positive sidegevinster.

Toyota Folkeskov

Toyota donerer et træ for hver købt elektrificeret bil (hybridbil, plug-in hybridbil, brintbil og elbil) fra Toyota i Danmark fra 2019 og frem. Hvert år bliver der så plantet det antal træer svarende til antallet af købte elektrificerede biler fra Toyota i det forgangne år.

Så har man fx købt en hybridbil fra Toyota i 2019 eller 2020, bidrager man altså til at sætte fart på tilplantningen af den nye skovbadeskov ved Tilst.

Men hvad er en skovbadeskov egentlig? Det kan du læse mere om på toyota.dk/skovbadning.

De seneste nyheder fra Toyota

Brintteknologi lyser grønt på Eiffeltårnet i Paris Brintteknologi lyser grønt på Eiffeltårnet i Paris Eiffeltårnet i Paris var den 25. maj badet i grønt lys, som symboliserede den forureningsfrie energikilde, brint, som blev benyttet til at drive Toyota-brintteknologien i generatoren, der producerede strømmen til lyset. Toyotas kundeservice bedst for 19. år i træk Toyotas kundeservice bedst for 19. år i træk Toyotas kundeservice er bedst - og for 19. år i træk indtager Toyota førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og værkstederne. Besparelser på 20.000 kr. til Toyota Markedsdage Besparelser på 20.000 kr. til Toyota Markedsdage Toyotas forhandlere har igen slået dørene op for kunder efter længere tids nedlukning og inviterer nu til Toyota Markedsdage fra 3. til 23. maj 2021. Stor hæder til nordvestjysk Toyota-forhandler Stor hæder til nordvestjysk Toyota-forhandler Den nordvestjyske bilforhandler, MTH Biler A/S, i Løgstør er for første gang nogensinde blevet tildelt den fineste hæder fra Toyota som årets Ichiban-forhandler i Danmark.