Toyota Folkeskov

I Tilst kun 8 km fra centrum i Aarhus ligger Søbakke. Her rejser Aarhus Kommune i samarbejde med Growing Trees Network Global og Toyota en helt ny skovbadeskov – en såkaldt shinrin-yoku folkeskov. Den temabaserede folkeskov er den første af sin slags i Danmark.

Toyota folkeskov

Toyota lancerede en storstilet miljøstrategi tilbage i 2015 kaldet Toyota Miljøudfordring 2050 med ambitiøse målsætninger inden for seks forskellige områder som fx nul CO2-udslip fra nye biler og fra fabrikker samt etablering af et fremtidssamfund i harmoni med naturen. Sidstnævnte danner grundlag for Toyotas engagement i rejsningen af den nye folkeskov i Tilst.

Toyota folkeskov

Toyota driver små og store projekter rundt om i verden for at skabe et bedre samfund. For Toyota har det været vigtigt, at projektet i Danmark både kunne bidrage positivt til klimaet og miljøet og også til danskernes mentale velvære. Derfor passer det japanske shinrin-yoku (skovbadning) tema helt perfekt til den kommende folkeskov.

Når Søbakke Skovbadeskov er tilplantet, vil 38.000 træer pryde halvdelen af det 18 hektar store areal. Resten overlades til naturlig tilgroning og lysåben natur. Den bynære skovbadeskov har biodiversitet og rekreative oplevelser som første prioriteter og beskyttelse af grundvandet og CO2-optag som positive sidegevinster.

Toyota Folkeskov

Toyota donerer et træ for hver købt elektrificeret bil (hybridbil, plug-in hybridbil, brintbil og elbil) fra Toyota i Danmark fra 2019 og frem. Hvert år bliver der så plantet det antal træer svarende til antallet af købte elektrificerede biler fra Toyota i det forgangne år.

Så har man fx købt en hybridbil fra Toyota i 2019 eller 2020, bidrager man altså til at sætte fart på tilplantningen af den nye skovbadeskov ved Tilst.

Men hvad er en skovbadeskov egentlig? Det kan du læse mere om på toyota.dk/skovbadning.

De seneste nyheder fra Toyota

Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr. Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige indgår partnerskab med Toyota i Danmark om distribution af bilforsikringer til et af Danmarks største bilmærker.