1. Hybrid & el
 2. Hybrid
 3. Sådan fungerer en hybridbil

Hvordan fungerer en hybridbil?

Bilen der både kan køre på el og benzin – og som aldrig skal oplades

Hvad er hybrid, og hvordan virker en hybridbil? 

Går du og overvejer, om en hybridbil er noget for dig, men synes du mangler lidt mere information, så læs med her.
 • Hvad er en hybridbil?

  En hybridbil er en bil, der både kan køre på el og på benzin.

  Det betyder, at du kan køre mere brændstoføkonomisk uden at gå på kompromis med komfort og trygheden i at vide, at du aldrig løber tør for strøm. For hybridbilen oplader nemlig automatisk, mens den kører.

  Hos Toyota har vi brugt de sidste 20 år på at udvikle hybridbiler, og derfor kan du vælge de fleste Toyota bilmodeller som hybrid.

  Og har du lyst til at køre endnu længere på el, kan du vælge en Toyota Plug-In Hybrid, fx en RAV4 Plug-in Hybrid, der både kan oplade automatisk, men også kan oplades med ledning. Gør du sidstnævnte, får du ekstra lang rækkevidde på el.

 • Hvordan fungerer en hybridbil?

  En Toyota hybridbil har en el- og benzinmotor i én. Og hybridbilen vælger selv, hvornår den kører på el, og hvornår den slår over på benzin.

  Hybridbilen oplader automatisk, når den kører, og du kan køre helt op til 50 % af tiden på el, afhængig af hvordan du kører bilen.

  Toyotas hybridbatteri er særlig stærkt, og det er designet til at holde hele bilens levetid.

  Det eneste, du selv skal gøre, er at tanke benzin. Og da en hybridbil bruger mindre benzin, skal du ikke tanke så ofte, som hvis du kørte i en almindelig benzinbil.

NYE TOYOTA HYBRIDMODELLER