Toyota plug-in hybridelektriske køretøjer

Kør længere på ren elektricitet

Vores plug-in-hybrider har de samme fordele som hybridelektriske sortiment, men med større ydeevne og mulighed for at køre længere på ren elektricitet. De oplades fra en elforsyning derhjemme eller på et ladested, og de kan forsyne dig med strøm til op til 75 kilometers kørsel. Uden udledning og uden at bruge brændstof. Ved længere ture skifter de problemfrit over til deres effektive benzin-elektriske system for at give dig ro i sindet fra afrejse til ankomst.

Det bedste fra to verdener

Den dobbelte energi, der leveres af RAV4 plug-in hybridernes fjerde generation af hybridteknologi og højkapacitetsbatteri, giver dig mulighed for at nyde det bedste fra to verdener: Dynamisk ydeevne og fremragende elkøretøjseffektivitet (EV), herunder klassens laveste CO2-udledning, brændstofforbrug og den bedste EV-kørerækkevidde.

Læs om RAV4 Plug-in Hybrid

/
Opladning af din plug-in-hybrid

Uanset om du oplader derhjemme, på kontoret eller på farten på det stigende antal offentlige ladesteder, er der flere måder at genoplade din plug-in hybridbil på og udnytte dens fulde potentiale.

/
Opladning derhjemme RAV4 Plug-in Hybrids indbyggede hurtige oplader giver dig mulighed for at genoplade batterierne på 5 timer.
/
Dedikeret opladning Med optimal hastighed og sikkerhed giver kombinationen af en dedikeret kabel- og vægopladerenhed dig mulighed for at genoplade RAV4 Plug-in Hybrid på 5 timer
/
Hurtig opladning Der findes hurtige ladesteder på en række offentlige steder, fra motorvejsstationer til almindelige tankstationer og supermarkeder. Disse højeffektive enheder er i stand til at genoplade et 50 kWh batteri på en Toyota Proace Electric på bare 0,5 time*.
MyT Connected Services

MyT smartphone-appen giver dig dedikerede funktioner, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din Toyota plug-in hybrid: Fra kontrol af batteriets status og den aktuelle kørerækkevidde til programmering af opladningstider og endda forkøling eller forvarmning af kabinen.

Opdag MyT Connected Services

/
Vedvarende udholdenhed

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores plug-in hybridbiler udviklet til at holde. For at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænger dækningen på batteriet i op til 10 år. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Fredag 5. november 2021 satte Toyota og taxitjenesten DRIVR over 100 brinttaxier på vejene i København og understøtter dermed de politiske mål til en grønnere taxibranche. Toyota afslører ny Aygo X med stil Toyota afslører ny Aygo X med stil En af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem de seneste to årtier, Toyota Aygo, skifter ham og vokser i størrelse. Afløseren til Aygo bliver en crossover og får navnet Aygo X, hvor X’et skal udtales som ”cross”. Nye faste delebilspladser indviet i København Nye faste delebilspladser indviet i København Nu indvies nogle af de første, nye, faste delebilspladser i København, som Toyotas delebilstjeneste, KINTO Share, har fået tildelt. Dermed mere end fordobler selskabet sit antal af delebiler på gaden. Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Toyota har løftet sløret for den endelige udgave af koncernens første dedikerede elbil, der får navnet Toyota bZ4X. Modellen er den første af flere fuldt elektriske biler under Toyotas helt nye elbilsmærke, bZ, der er en forkortelse af ”beyond Zero".