Toyotas hybridelektriske køretøjer

Selvopladende teknologi

Over 15 millioner Toyota hybridkørere kører flere elektriske kilometer end nogen anden, hver dag. Med en lang række af fjerdegenerations hybridelektriske modeller, der hver kører med nul-udledning og udelukkende på elektrisk energi i op til 70% af deres køretid i byerne, er vi stolte over at gå forrest i skiftet til en elektrificeret verden.

Ikke alle hybrider er født ens

Takket være den ekspertise, vi har opbygget over de seneste 23 år, tilvejebringer det næste niveau i vores hybridelektriske teknologi uovertruffen ydeevne, kørerækkevidde og ro i sindet. Vores selvopladende hybridbiler, der skifter problemfrit mellem rent elektrisk drev og benzinkraft, når det er mest effektivt, tilvejebringer mange af de fordele, der er ved elektrisk energi, uden at skulle oplades. Hvis du vil finde ud af, hvordan en hybridbil ellers kan gøre dit liv lettere, så prøv at stille Toyota Hybrid et spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Udholdenhed

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores hybridbiler udviklet til at holde. For at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænger dækningen på batteriet i op til 10 år. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/
Hybrid Coaching
/

Gennem MyT smartphone-appen kan du drage fordel af en række tilknyttede tjenester, der er designet til at gøre kørslen sikrere og sjovere. Hybrid Coaching giver kontekstualiseret coaching på din hybridkørsel, så du kan få mest muligt ud af EV-tilstanden for at sænke dit brændstofforbrug og din miljøpåvirkning.

Om MyT Connected Services

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

Her er Danmarks mest elektrificerede bilmærke Her er Danmarks mest elektrificerede bilmærke Toyota er det bilmærke i Danmark, der solgte flest elektrificerede biler i 2021 med i alt 9.941 personbiler svarende til godt 13 procent af markedet. Det viser tal fra De Danske Bilimportører. Køb en Toyota uden at lægge en krone Køb en Toyota uden at lægge en krone Toyota åbner Toyota Markedsdage fra 1. til 23. januar med flere attraktive pakketilbud, hvor man bl.a. kan købe ny bil uden at lægge en krone i udbetaling, få ekstraudstyr til en værdi af op til 18.000 kr. med helt gratis og meget mere. Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Danske eliteatleter nomineret til umulig sportspris Det bliver enten en bordtennisspiller, en håndboldspiller eller et helt landshold i fodbold, der løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2021”, som DR1 sender direkte fra Boxen i Herning 8. januar 2022. Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota afslører fuldt modelprogram af elbiler Toyota lancerer 30 nye elbiler frem mod 2030 og forventer at sælge 3,5 mio. elbiler om året samme år, hvilket er helt i tråd med Toyota-koncernens mål om 100 procents CO2-reduktion fra nye biler i Vesteuropa i 2035.