1. Hybrid & el
  2. Hybrid
  3. Jeg vælger hybrid

Hvad siger hybridejerne?

Alle har en drøm og en historie
Når du vælger en Toyota hybridbil, træffer du ikke bare et valg om at købe en ny bil. Du vælger også at have mere fokus på miljøet, køre mere komfortabelt og økonomisk.

Her på siden møder du fire danskere, der har valgt Toyota Hybrid. Alle med hver deres drøm og historie. Læs med og hør, hvilke tanker de gjorde sig, da de valgte Toyota Hybrid.

MØD BRIAN OG HANS RAV4 HYBRID

Globetrotteren fra Søndre Omme

Hestekræfter og et maskulint look. Ikke ligefrem en konebil – eller hvad? Se filmen om globetrotteren fra Søndre Omme, der valgte en SUV med mere fokus på miljøet, og helt uden kompromis: Toyota RAV4 Hybrid.

 

Byg bil & se pris Book en prøvetur

MØD MICHAEL OG HANS C-HR HYBRID

Cykelrytteren, der kører længst (på literen)

Det handler ikke om at vinde men om at være med – eller gør det? Se filmen om cykelrytteren, der kører længst (på literen), og som valgte en bil, der giver andre baghjul: Toyota C-HR Hybrid.
 
Byg bil & se pris » Book en prøvetur

MØD MIKAEL OG HANS PRIUS PLUG-IN

Skarpskytten og den fantastiske stilhed

Et pletskud rammer altid med et ordentlig brag – eller gør det? Se filmen om skarpskytten og den fantastiske stilhed i den perfekte pendlerbil: Toyota Prius Plug-in Hybrid.
 
Læs mere om den ikoniske bil »

Se hvad hybridejere deler på Toyota Hybrid Forum

Kunne du også tænke dig at vælge en hybrid? Eller vil du bare gerne læse noget mere om det hele, inden du beslutter dig. Så tag en rundtur på Toyota.dk. Eller besøg Facebook-gruppen Toyota Hybrid Forum, hvor du kan følge med i, hvad 2.900 Toyota hybridejere deler.