Toyotas hybridelektriske køretøjer

Selvopladende teknologi

Over 15 millioner Toyota hybridkørere kører flere elektriske kilometer end nogen anden, hver dag. Med en lang række af fjerdegenerations hybridelektriske modeller, der hver kører med nul-udledning og udelukkende på elektrisk energi i op til 70% af deres køretid i byerne, er vi stolte over at gå forrest i skiftet til en elektrificeret verden.

Ikke alle hybrider er født ens

Takket være den ekspertise, vi har opbygget over de seneste 23 år, tilvejebringer det næste niveau i vores hybridelektriske teknologi uovertruffen ydeevne, kørerækkevidde og ro i sindet. Vores selvopladende hybridbiler, der skifter problemfrit mellem rent elektrisk drev og benzinkraft, når det er mest effektivt, tilvejebringer mange af de fordele, der er ved elektrisk energi, uden at skulle oplades. Hvis du vil finde ud af, hvordan en hybridbil ellers kan gøre dit liv lettere, så prøv at stille Toyota Hybrid et spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Udholdenhed

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores hybridbiler udviklet til at holde. For at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænger dækningen på batteriet i op til 10 år. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/
Hybrid Coaching
/

Gennem MyT smartphone-appen kan du drage fordel af en række tilknyttede tjenester, der er designet til at gøre kørslen sikrere og sjovere. Hybrid Coaching giver kontekstualiseret coaching på din hybridkørsel, så du kan få mest muligt ud af EV-tilstanden for at sænke dit brændstofforbrug og din miljøpåvirkning.

Om MyT Connected Services

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Toyota og DRIVR sætter 100 brinttaxier på vejene i København Fredag 5. november 2021 satte Toyota og taxitjenesten DRIVR over 100 brinttaxier på vejene i København og understøtter dermed de politiske mål til en grønnere taxibranche. Toyota afslører ny Aygo X med stil Toyota afslører ny Aygo X med stil En af de mest populære bilmodeller i Danmark gennem de seneste to årtier, Toyota Aygo, skifter ham og vokser i størrelse. Afløseren til Aygo bliver en crossover og får navnet Aygo X, hvor X’et skal udtales som ”cross”. Nye faste delebilspladser indviet i København Nye faste delebilspladser indviet i København Nu indvies nogle af de første, nye, faste delebilspladser i København, som Toyotas delebilstjeneste, KINTO Share, har fået tildelt. Dermed mere end fordobler selskabet sit antal af delebiler på gaden. Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Verdenspremiere på den helt nye Toyota bZ4X Toyota har løftet sløret for den endelige udgave af koncernens første dedikerede elbil, der får navnet Toyota bZ4X. Modellen er den første af flere fuldt elektriske biler under Toyotas helt nye elbilsmærke, bZ, der er en forkortelse af ”beyond Zero".