1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Supply Planning studentermedhjælper

Supply Planning studentermedhjælper

Toyota Danmark

Er supply chain management din passion? Er du dygtig til at navigere i processer, tænke kreativt og tage initiativ? Og drømmer du om at arbejde i en global organisation med masser af muligheder for personlig udvikling og fantastiske kollegaer?

Så har du nu muligheden for at blive studentermedhjælper i Toyota Danmarks Supply Planning-afdeling. Afdelingen har ansvaret for salgsplanlægning og indkøb af nye biler. Du vil blive en del af en lille afdeling på tre personer, men vil arbejde tæt sammen med resten af Toyota Danmarks afdelinger.

Din rolle

Vi tilbyder en unik erhvervserfaring inden for supply chain management og logistik hos et af verdens førende brands samt muligheden for at arbejde i en global organisation.

Du vil få et stort ansvar som nøgleperson til de månedlige rapporteringer, og dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Månedlig rapportering indregistreringstal til Toyota Motor Europe
 • Input til flash rapport
 • Markedsanalyser inklusive forecast og rapportering
 • Cash flow-data til vores F&A-afdeling
 • Information om ETA for levering af biler til Toyota-forhandlernetværket
 • Support til månedlige CC-møder med hele divisionen
 • Automatisering af processer/rapportering

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser på 2. eller 3. år på en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, for eksempel inden for økonomi eller projektledelse. Hvis du overvejer at tage din overbygning inden for supply management eller logistik, vil det være et klart plus. Du er en mester i Excel og har en solid forståelse for tal.

Du er metodisk, struktureret og en stærk kommunikator på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Du er proaktiv, har lyst til at lære, tage initiativ og tænke kreativt for at bidrage til konstant forbedring. Du behøver ikke at have erfaring med biler – det skal vi nok lære dig.

Ansøgning

Stillingen er på 15-20 timer om ugen, og vi prioriterer dit studie. Arbejdstiden vil blive tilpasset eksamensperioder og lignende.

Ønsket tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Du kommer til at arbejde på vores flotte kontor i Søborg. Toyota Danmark tilbyder et lille studenternetværk, hvor der er mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter. Der afholdes mindst en studenteraften halvårligt.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Manager Supply Planning Heidi Hesselberg på telefon 44 85 04 00.

Hvis du er klar til at blive en del af vores team, så send os din motiverede ansøgning og CV allerede i dag!

Supply Planning studentermedhjælper

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Toyota Danmark

Toyota er en global virksomhed med fokus på at skabe bæredygtig mobilitet og en bedre fremtid for alle. Vi mener, at det er vigtigt at tage ansvar for vores planet og arbejde for at reducere vores påvirkning på miljøet. Vi tror på at gøre verden til et bedre sted gennem innovation, bæredygtighed og kvalitet. Det er det, der driver os hver dag.

Vores værdier er grundlaget for alt, hvad vi gør, og er baseret på to grundlæggende principper: respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring. Disse principper afspejles i vores måde at arbejde på og vores tilgang til innovation og udvikling.

Vi tror på, at forskellighed er en styrke, og vi arbejder aktivt på at fremme et arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere kan trives og bidrage til vores succes, og hvor alle kan føle sig velkomne og respekteret. Vi mener, at det er vores ansvar at skabe en arbejdsplads, hvor alle trives og kan udvikle sig, uanset deres baggrund, køn, seksuelle orientering, race eller religion.

Så hvis du leder efter en virksomhed, der er drevet af innovation, kvalitet og bæredygtighed, og hvor du vil blive værdsat for din mangfoldighed og unikke perspektiv, så er Toyota det rette sted for dig!