1. Nye biler
 2. GR Supra GT4

Den nye GR Supra GT4 100th Edition Tribute

Der vil kun være en enkelt GR Supra GT4 100th Edition Tribute tilgængelig i Danmark. Vi trækker derfor lod om, hvem der får lov til at købe den. Vi har nu lukket for opskrivninger.

Helt ny GR Supra-variant

GR Supra-serien udvides med introduktionen af GR Supra GT4 100th Edition Tribute, et formidabelt udtryk for Toyotas racerånd og en samlerdrøm. Inspireret af racerbiler og skabt til entusiaster. Der kommer kun 100 biler af den nye GT4 100th Edition Tribute-variant i Europa, og kun en enkelt til Danmark, udelukkende udført i farven Plasma Orange.
 • Skil dig ud fra flokken Den nye GR Supra GT4 100th Edition Tribute er inspireret af konkurrencedygtig motorsport og kommer som en eksklusiv udgave af GR Supra i kraftfuld Plasma Orange. Denne spændende farve komplimenteres af støbte 19-tommer alufælge i en teknisk matsort finish.
 • Racerbilsinspireret cockpit Det førerfokuserede interiør har sæder i Alcantara. Det samme materiale på gearknoppen bidrager til en taktil oplevelse. Instrumentbrættets udseende understreger bilens limited edition-status - med et eksklusivt "GT4 100th Edition Tribute" og "limited edition"-emblem i førerdøren.
 • Fængslende præstation Denne limited-edition GR Supra er baseret på en lægtvægtsudgave af GR Supra og giver en mere adræt og spændende køretur. Med en tunet seks-trins manuel gearkasse, en kraftfuld sekscylindret motor og en vægtbesparelse på 38,3 kg i forhold til den originale GR Supra, er denne udgave af GR Supra endnu mere agil.

 • Finjusteret gearskifte

  Softwareparametrene i det manuelle gear er tunet til at optimere motormomentet ved ind- og udkobling, mens det er finjusteret til at levere en ensartet ydeevne ved nedgearinger.


 • Intuitivt instrumentbræt

  Ny software, som er koblet til GR Supras iMT-system, synkroniserer omdrejninger automatisk for at optimere drejningsmomentet under opskift og optimere en ensartet ydeevne ved nedgearinger.


 • Aluminiumpedaler

  Den nyudviklede kobling giver mulighed for et endnu bedre gearskifte takket være de tre nye sportspedaler.