1. Nye biler
Starter fra (ekskl. moms)
Fra 390900.0 (ekskl. moms)

De angivne værdier er de laveste og højeste i motorprogrammet og ikke nødvendigvis repræsentative for en specifik modelkombination. Det angivne brændstofforbrug og CO2-udslip er beregnet ud fra blandet kørsel (EU-norm). Det virkelige brændstofforbrug kan afvige alt efter kørselsmønster og kørestil. Den angivne pris i boksen er en frapris og er ikke nødvendigvis prisen for den viste model på billedet.

1. Vælg motor
1. Vælg motor

1 Muligheder

1 Muligheder

2. Vælg modelvariant
2. Vælg modelvariant

2 Muligheder

2 Muligheder

Varerumsplads til ethvert behov

En imponerende kapacitet, praktisk adgang og to længder betyder, at den alsidige Proace har plads nok til en særdeles bred vifte af transportbehov. Den bedste adgang til i klassen foregår via et lavt gulv og bredde skydedøre og fløjdøre bagpå, samtidig med at klassens bedste nyttelaskapacitet betyder, at du kan laste endnu mere. Den maksimale lastevne er 1.400 kg. 

Gør din arbejdsplads elektrisk

Uanset om du oplader via en almindelig stikkontakt, en vægoplader eller en lynoplader på farten, så holder Proace Electric dig i gang. Modellen har en uovertruffen rækkevidde med 50 kWh- og 75 kWh-batterier. 

50 kWh rækkevidde = over 200 km*

75 kWh rækkevidde = over 300 km*

*Ahænger af køreforholdene.

 

Let at genoplade

Proace holder dig i bevægelse, når det gælder. Med en 80 % opladning der kun tager 45 min. ved en rækkevidde på over 300km (75 kWh batteri med 100 kW hurtigladning), bliver det ikke nemmere at arbejde med el

Lynopladning: Tilsluttet en hurtiglader, offentlig tilgængelig, er 75 kWh-batteriet 80% opladet på 48 minutter*.

Vægboks: Tilsluttet en hurtig, pålidelig og dedikeret vægboks, er 75 kWh-batteriet fuldt opladet på 7 timer*.

Almindelig stikkontakt: Tilsluttet en almindelig stikkontakt, ligesom en mobiltelefon, er 75 kWh-batteriet fuldt opladet på 54-55 timer*.

Opladningstider kan afhænge af lokale forhold.

Proace EV

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om modellen.
Udforsk bilen