1. Nye biler

Hvad ønsker du at gøre?

Masser af selvtillid på vejen

Den helt nye Yaris Cross kombinerer det smarte ved en lille bil med alt det praktiske fra en stor bil. Fra en høj siddeposition i en rummelig kabine kan du nyde godt af det gode udsyn, der normalt er forbeholdt en langt større SUV.

Toyota Yaris Cross 

 • Fantastisk ydeevne og imponerende effektivitet betyder, at du hverken skal gå på kompromis med forbrug eller motorkraft. Det intelligente firehjulstræk (AWD-i) giver dig mulighed for at vælge Terræn- og Sne-tilstand, så du altid kan komme frem under selv vanskelige forhold.
 • Det handler om kraft og kontrol. Med den unikke kombination af hybridteknologi og intelligent firehjulstræk (AWD-i*) er du godt kørende i din nye Yaris Cross. Yaris Cross er udviklet på vores helt nye TNGA-platform, hvilket gør den stabil og dynamisk, og dens 1.5 liters hybridsystem med automatgear gør bykørsel til en leg.

  *Ekstraudstyr

 • Yaris Cross gør livet enkelt med vores mest avancerede multimedier og tilslutningsmuligheder nogensinde. Toyota Smart Connects 9" touchscreen* med høj opløsning er ikke blot intuitivt at bruge, men tilsluttet navigation med trafikinfo i realtid, og advarsler om automatisk fartkontrol gør turen nemmere. 

  *Ekstraudstyr

Er du klar? Vælg din variant og motor

Vælg din variant

2 Muligheder

 • Yaris Cross - Active - SUV

  Yaris Cross Active

  Hybrid
  SUV
  • +
   16" alufælge (10-eget)
  • +
   Regnsensor
  • +
   Smart Entry & Start System

  Vælg din motor


  kr. 301.990

  aut. gear | 4x2
 • Yaris Cross - Style - SUV

  Yaris Cross Style

  Hybrid
  SUV
  • +
   17" bitone mørkegrå alufælge (5-dobbelteget)
  • +
   Panorama glastag
  • +
   Sidespejle, automatisk foldbare

  Vælg din motor


  kr. 319.990

  aut. gear | 4x2

Altid forbundet, aldrig slået ud af kurs

Kør godt og sikkert med Toyota Smart Connect multimediesystem. Stream playlister, besvar opkald og hold styr på navigationen uden at fjerne fokus fra vejen.
 • Bliv tilsluttet, og kør derudaf En ny 9" HD-touchskærm og et 10" head up-display giver dig vigtige oplysninger i øjehøjde, og samtidig kan du holde fokus på vejen og køre sikrere. Du har adgang til de vigtigste informationer samt trådløs smartphoneintegration, inklusive Apple Carplay og Android Auto, din favoritmusik og meget mere.
 • Stressløs kørsel Toyota Smart Connect fjerner stressen på enhver tur. Det smarte cloud-navigationssystem med trafikoplysninger i realtid giver dig advarsler om eventuelle ulykker. ATK kameraer plus live trafiknavigation og online kortopdateringer betyder, at din køretur føles nemmere end nogensinde før.
 • I sync med livet Uanset, hvor du skal hen, hjælper Toyotas Remote Control service dig med at bevare kontrollen over din Yaris Cross. Indstil temperaturen i bilens kabine, lås dørene eller luk bilens døre op eller tænd for lyset - alt med MyT appen. Alle funktioner ligger lige for hånden.

Dine køreture bliver mere sikre med Toyota T-mate

Yaris Cross er udstyret med T-Mate, der er din værdifulde co-driver og er med til at give bilen de bedste sikkerhedsfunktioner i klassen. T-Mate udgør en række systemer, der er udviklet til at understøtte dig og gøre det mere sikkert at køre bil, uanset om du kører på motorvejen, er på vej igennem byen eller skal parkere. Med T-Mate er du altid i sikre hænder. Nedenfor kan du få et overblik over højdepunkterne. Se det komplette omfang af T-Mate til Yaris Cross i bilkonfiguratoren.
 • Præ-kollisionssystem (PCS)

  Vores præ-kollisionssystem registrerer farlige situationer og bidrager til at undgå kollision med andre køretøjer, fodgængere og cyklister. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision. Det er muligt at registrere biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Derudover understøtter genkendelse af trafik i vejkryds og nødstyringsassistent dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

 • Full-Range Adaptiv fartpilot (ACC)

  Systemet holder en forhåndsindstillet minimumsafstand til det forankørende køretøj. Hvis afstanden bliver mindre, reducerer systemet din hastighed, og om nødvendigt aktiveres bilens bremser, og stoplyset lyser. Hvis din bil er udstyret med dynamisk vejskiltegenkendelse (RSA), vil systemet registrere hastighedsgrænser på din vej og foreslå nødvendige justeringer.

 • Blind Spot-overvågning (BSM)

  Vores Blind Spot-overvågningssystem advarer føreren om køretøjer, som føreren muligvis ikke har set i sidespejlene. Det er især en fordel i forbindelse med overhalinger (standard- eller ekstraudstyr afhænger af variant).

 • Toyota Smart Connect – Trafikinformation

  Dette system advarer føreren om lokale farer, såsom ulykker foran på vejen eller glatte overflader. Systemet indsamler oplysninger fra andre chauffører og vise advarsler på køretøjets multimedieskærm. Afhængig af typen af multimediesystemet, kan potentielle farer også rapporteres, hvilket bidrager til en generel forbedring af trafiksikkerheden.

 • Alarm for krydsende trafik bagved bilen med automatisk bremsning (RCTAB)

  Dette system registrerer køretøjer, som kommer fra venstre eller højre side, når du bakker ud af en parkeringsplads. Systemet advarer dig om og aktiverer bilens bremser for at forsøge at undgå en kollision.

 • Bagsædenotifikationssystem (RSRS)

  Dette system advarer føreren, hvis der efterlades passagerer eller genstande på bagsædet. Funktionen udløser en advarsel i det digitale multiinformationsdisplay. Alt efter model vil bilens havariblink blinke, og der vil lyde et udvendigt akustisk signal, når bilen er blevet låst.

Aktuelle kampagner

Der er ikke fundet nogen kampagner

Nedsat pris på Yaris Cross Hybrid

Nu kan du gøre en ekstra god handel, fx på Yaris Cross Hybrid Active Technology
Nu 286.990 kr. - normalpris 301.990 kr.*

12 måneders privatleasing af Yaris Cross

Vælg mellem Yaris Cross Style og Active Technology, fx 12 måneders attraktiv privatleasing på Yaris Cross Active Technology:
2.995 kr. pr. måned / førstegangsydelse 2.995 kr.*

Yaris Cross

Udstyr, services, sikkerhed m.v. Læs mere om den smarte model.
Udforsk bilen
anmeldelser


Hvad siger brugerne?