1. Nye biler
  2. Ny GR Yaris
Legenden Fortsætter
Rull ned Spring over
Legenden fortsætter

Helt ny Toyota GR Yaris

Ekstraordinært udviklet

Det bedste er lige blevet endnu bedre. Bygget på en filosofi om konstant forbedring fra 'race to road' - den nye GR Yaris er øjeblikkeligt blevet en klassisk hot hatch. Her får du fornyet køreglæden, blandt andet pga. en kraftfuld 3-cylindret motor.

744.990 kr.*

Skabt i samarbejde med Toyota's motorsport specialister
Innovativ ny ottetrins GAZOO RACING Direct Automatic Transmission
Du bliver sat i centrum af kørslen
Gået i arv fra motorsporten
Skabt gennem konkurrence
Toyota er en formidabel konkurrent inden for motorsport på verdensplan og har årtiers succes inden for løb og rally på allerhøjeste niveau. Det skyldes vores konstante udvikling af biler, og fordi der ikke findes et bedre miljø end motorsportsverdenen til at udvikle nye teknologier og spændende biler.
Toyota GAZOO Racing-inspireret og større oplevelser
Forbedret sports-gearkasse
Nu er der lynhurtige gearskift og hurtigere omgangstider med den forbedrede sports-gearkasse. Den nye GR Yaris har desuden fået en ny og kraftigere trecylindret 1.6-liters turboladet benzinmotor med 280 hestekræfter og et drejningsmoment på 390 Nm, hvilket fastholder modellen som den produktionsmodel, der er udstyret med verdens mest kraftfulde trecylindrede motor nogensinde.

Tilpasset din kørestil

Intelligent og tilpasningsdygtig! Direct Shift Automatic har Normal, Eco, Custom og højtydende Sport-tilstande.

Gearskift som i en supersportsvogn

Hurtigere gearskift betyder hurtigere omgangstider. GAZOO Racings nye Direct Shift Automatic giver også den nye GR Yaris denne fordel.

Køredynamik
Udviklet til at begejstre
Den vigtigste del af en racerbil er føreren. Den nye GR Yaris er udviklet med denne fører-først filosofi, lige fra chassisopgraderinger, der forbedrer fornemmelse og respons, til en lav sædeposition. Enhver detalje er blevet skærpet for at levere en spændende følelse af forbindelse til bilen og kørslen.

Enestående ydeevne

Hårdfør og med øget kraft og drejningsmoment, denne fremragende motor bliver bare stærkere og stærkere.

Præcision, du kan mærke

Et mere fast karrosseri, stærkere affjedringsmonteringer og øgede fjederhastigheder giver den adrætte nye GR Yaris en stærk respons.

Førercentreret kabine

Den nyudviklede førercentrerede kabine, har en lavere siddeposition og multimedieskærm så du har øget komfort og kontrol.

reserver
Sébastien Ogier og Kalle Rovanperä specialudgaver
Designet af champions
Vi introducerer to unikke GR Yaris specialudgaver skabt af Toyotas rally-superstjerner, Sébastien Ogier og Kalle Rovanperä. GR Yaris Ogier har en særlig mat stålgrå-lakering, 18” BBS-alufælge, et fransk flag for Ogiers hjemland på frontgrillen samt et særligt erindringsmærke for WRC-rallyserien på forskærmene Den iøjnefaldende GR Yaris Rovanperä adskiller sig både visuelt og køredynamisk fra Ogier-udgaven. Denne specialudgave kommer med en særlig trefarvet lakering udført af designeren bag Rovanperäs kørerhjelm. Samtidig pryder WRC-klistermærker på forskærmene, TOYOTA GAZOO Racing-mærker på dørene og bagkofangeren samt et Rovanperä Edition-skilt på bagklappen.