1. Nye biler
 2. Den nye Yaris Cross

Ny Yaris Cross kommer snart

Den nye Yaris Cross er en kompakt bybil med SUV-attitude. Yaris Cross er opgraderet på teknologi, design og sikkerhed. Reservér, og vær blandt de første til at køre afsted i den nye Yaris Cross.

Vi har nu åbnet for reservationerne på den nye Yaris Cross.

Udstyr vist på siden afhænger af udstyrsvariant.

Hybrid 116 eller 130hk - valget er dit

Motortype
Selvopladelig Hybrid på mellem 116 og 130hk.

Variantmuligheder
Fire udstyrsvarianter. Active, Style, Executive og GR sport. Alle varianter kommer med højeste niveau af sikkerhedsudstyr som standard.

 

 

 

 • Sid højt og føl dig godt tilpas

  Robust og kraftfuld SUV-attitude

  Yaris Cross kombinerer fornuften fra en lille bil med alt det praktiske fra en stor bil. Med den høje siddeposition har du fuldt overblik over trafikken omkring dig. 

  Den kompakte Yaris Cross har overraskende meget plads indvendigt, og den smarte mulighed for at åbne bagagerummet med foden, giver dig endnu nemmere adgang med tasker og bæreposer i en travl hverdag.

  *De viste varianter og specifikationer kan variere. Spørg din forhandler.

Oplev den nye
Yaris Cross

Større skærm - bedre overblik

Få oplysninger, som det passer dig  

Yaris Cross kan fås med en markant større touchskærm, og bilen er spækket med ny teknologi, der gør livet lettere, herunder trådløs forbindelse, stemmestyring, cloudbaseret navigation og Over-The-Air-opdateringer. Nu kan du gøre endnu mere – bare nemmere.

Det optimerede digitale cockpit viser dig alt, hvad du har brug for at vide hurtigt og tydeligt, fx hastighed, hybridenerginiveau og valgt køretilstand.

Afhænger af udstyrsvariant. Hør din forhandler.

Toyota T-Mate – for din sikkerheds skyld

Endnu sikrere

Den nye Yaris Cross kommer med T-Mate – din hjælpsomme kørepartner med klassens førende sikkerhedsfunktioner. T-Mate er en serie af systemer, der er designet til at støtte dig og gøre kørslen mere sikker for både dig, dine passagerer og andre i trafikken, uanset om du er på motorvejen, i byen eller på en parkeringsplads. T-Mate sørger for, at du altid er i sikre hænder. Nedenfor er et udvalg af højdepunkterne i den nye Yaris Cross.

Mere om T-Mate

SÅDAN RESERVERER DU ONLINE

Du kan nemt og sikkert reservere din bil. En reservation giver dig mulighed for at være den første på vejen i den helt nye generation af Yaris Cross.

 • 1. Vælg bil
  Vælg den smarte Yaris Cross-variant, som du ønsker at reservere.
 • 2. Indtast oplysninger
  Indtast dine personlige oplysninger, og vælg din foretrukne forhandler.
 • 3. Bekræft
  Bekræft din reservation. Herefter bliver du kontaktet af din valgte forhandler.
 • 4. Placer ordren
  Din Toyota-forhandler vil kontakte dig i januar, så du kan færdiggøre din ordre. Du kan lave ændringer til din ordre indtil du har færdiggjort din reservation. 

Spørgsmål og svar om online reservation

En online reservation giver dig mulighed for at sikre at den valgte bil bliver reserveret til dig i reservationsperioden og at du vil være i stand til at bestille denne bil gennem din autoriserede Toyota-forhandler, hvis du i øvrigt opfylder gældende betingelser for køb af en Toyota. 
 

En reservation udgør ikke en købsforpligtelse. Du kan til enhver tid annullere reservationen uden omkostninger.

Din reservation er gældende indtil slutningen af april 2024 og vil herefter uden varsel og meddelelse herom blive annulleret. Ultimo marts vil det ikke længere være muligt at reservere en bil. 

En online reservation sikrer dig en plads i ordrekøen, når der åbnes for bestilling af privatleasing af den helt nye generation af Yaris Cross. 

Vi har priser på den nye Yaris Cross omkring midt december, hvorefter vi vil publicere dem her på hjemmesiden.

Nej, der skal ikke betales et depositum. En online reservation er helt uforpligtende og kan til enhver tid annulleres uden omkostninger.

Kort efter din reservation, bliver du kontaktet af din forhandler. 
 

Du kan lave ændringer til din reservation, indtil du har underskrevet den endelige ordre. Der er først indgået en bindende aftale om køb og levering, når du har underskrevet en slutseddel hos din Toyota-forhandler.

Ja. Du kan annullere din reservation til enhver tid. Kontakt blot din foretrukne Toyota-forhandler, og informér dem om dit valg.

Det vil tidligst være muligt at prøvekøre Yaris Cross omkring juni 2024.

De første biler forventes at blive leveret i løbet af juni 2024. Din foretrukne Toyota-forhandler vil informere dig om den forventede leveringstid på din bil, efter der er lagt en ordre.

Du kan finde betingelser for online reservation HER.

Skriv dig op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om Yaris Cross og andre modeller fra Toyota.