1. Nye biler
  2. Den nye Yaris Cross

Ny Yaris Cross

Den nye Yaris Cross er en kompakt bybil med SUV-attitude. Yaris Cross er opgraderet på teknologi, design og sikkerhed. Den nye Yaris Cross er lige på trapperne, og nu kan du se priser og udstyr på modellen. Bestil bilen hos din Toyota-forhandler.

Den nye Yaris Cross

Starter fra (inkl. moms)

269.990 kr.

Priser er inkl. moms, reg.afgift og leveringsomkostninger. Kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl.

Hybrid 116 eller 130hk - valget er dit

Motortype
Selvopladelig Hybrid på mellem 116 og 130hk.

Variantmuligheder
Fire udstyrsvarianter. Active, Style, Executive, GR sport og Premiere Edition. Alle varianter kommer med højeste niveau af sikkerhedsudstyr som standard.

 

 

 

  • Sid højt og føl dig godt tilpas

    Robust og kraftfuld SUV-attitude

    Yaris Cross kombinerer fornuften fra en lille bil med alt det praktiske fra en stor bil. Med den høje siddeposition har du fuldt overblik over trafikken omkring dig. 

    Den kompakte Yaris Cross har overraskende meget plads indvendigt, og den smarte mulighed for at åbne bagagerummet med foden, giver dig endnu nemmere adgang med tasker og bæreposer i en travl hverdag.

    *De viste varianter og specifikationer kan variere. Spørg din forhandler.

Oplev den nye
Yaris Cross

Større skærm - bedre overblik

Få oplysninger, som det passer dig  

Yaris Cross kan fås med en markant større touchskærm, og bilen er spækket med ny teknologi, der gør livet lettere, herunder trådløs forbindelse, stemmestyring, cloudbaseret navigation og Over-The-Air-opdateringer. Nu kan du gøre endnu mere – bare nemmere.

Det optimerede digitale cockpit viser dig alt, hvad du har brug for at vide hurtigt og tydeligt, fx hastighed, hybridenerginiveau og valgt køretilstand.

Afhænger af udstyrsvariant. Hør din forhandler.

Toyota T-Mate – for din sikkerheds skyld

Endnu sikrere

Den nye Yaris Cross kommer med T-Mate – din hjælpsomme kørepartner med klassens førende sikkerhedsfunktioner. T-Mate er en serie af systemer, der er designet til at støtte dig og gøre kørslen mere sikker for både dig, dine passagerer og andre i trafikken, uanset om du er på motorvejen, i byen eller på en parkeringsplads. T-Mate sørger for, at du altid er i sikre hænder. Nedenfor er et udvalg af højdepunkterne i den nye Yaris Cross.

Mere om T-Mate

Skriv dig op

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om Yaris Cross og andre modeller fra Toyota.