1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. Project & Operations Specialist til KINTO ONE

KINTO One Project & Operations Specialist

Toyota Danmark i Søborg
Til Toyota Financial Services Danmark A/S søger vi en selvstændig og kompetent projekt- og operationsspecialist til vores mobilitets- og erhvervsprodukt KINTO ONE.

Til Toyota Financial Services Danmark A/S søger vi en selvstændig og kompetent projekt- og operationsspecialist til vores mobilitets- og erhvervsprodukt KINTO ONE.

Du vil fungere som projektkoordinator og få medansvar for at tilsikre, at mobilitets- og erhvervsproduktet KINTO ONE får den bedst mulige implementering og efterfølgende drift.

Du får en central rolle i måden, det udvikles internt og eksternt samt den daglige drift af løsningen. Jobbet stiller krav til din evne til at kunne samarbejde på tværs og kræver både høj faglighed og evnen til at bygge stærke relationer.

Virksomheden består af en salgs- og marketingorganisation på 17 personer og har desuden et tilknyttet team på 8-10 personer hos Jyske Finans A/S, som tager sig af den daglige kontraktbehandling og vores bogholderi. Toyota Financial Services Danmark A/S er en selvstændig del af Toyota-koncernen og er placeret sammen med Toyota Danmark A/S og Toyota Insurance Management i Søborg. Der et tæt samarbejde mellem selskaberne.

De primære opgaver vil være:

 • Supportere salget af Toyota Financial Services Danmarks mobilitetsprodukter under brandet KINTO, hvor primært fokus er på KINTO One og KINTO Join
 • Udvikle og udføre rapporteringsprocesser til både forhandlere og KINTOs europæiske bagland
 • Agere som koordinerende led imellem de forskellige stakeholders i KINTO Brandet
 • Supportere med at markedsføre KINTO ONE produktet digitalt, såvel som med fysisk materiale
 • Understøtte system- og procesudvikling ift. KINTO ONE produktet internt såvel som eksternt.
   

Det er vigtigt, at du er erfaren med at bygge og vedligeholde relationer til mange interessenter på samme tid.

Du er lyttende, god til at kommunikere og vægter samarbejdet/holdfølelsen højt.

Du går struktureret til opgaven og kan håndtere mange bolde og stakeholders på samme tid.

Du har interesse for mobilitet og er nysgerrig anlagt i forhold til at prøve nye mobilitetskoncepter af.

Du kan holde det strategiske og operationelle fokus samt overblik under pres.

Vi holder løbende samtaler og ansætter først, når vi har mødt den helt rigtige person til stillingen.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen at kontakte Customer Experience, People and Culture Lead, Anne-Marie May på telefon 61 51 73 89.

Søg allerede i dag - vi glæder os til at læse dit CV og din motiverede ansøgning!

KINTO One Project & Operations Specialist

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Toyota Financial Services er en del af Toyota Motor Corporation, der er verdens største bilproducent. Toyota Financial Services, der har opnået meget stor succes med egne finansieringsselskaber i Europa, etablerede sit eget finansieringsselskab i Danmark den 1. april 2002. Toyota Financial Services Danmark A/S er ejet af Toyota Financial Services Corporation og Jyske Finans A/S med henholdsvis 80,1% og 19,9% af aktierne.

Toyota Financial Service Danmark A/S blev etableret som en del af en global strategi for gennem synlighed, undervisning, salgssupport og konkurrencedygtige produkter at være med til at styrke og understøtte vores forhandleres salg af nye og brugte Toyota og Lexus.