1. Om Toyota
 2. Mere om Toyota
 3. Toyota i Danmark
 4. Karriere i Toyota
 5. Ledige stillinger
 6. City Manager hos KINTO

City Manager hos KINTO

KINTO - Toyota Danmark

Bliv en del af fremtidens mobilitet - led vejen som City Manager hos KINTO!

Er du en resultatorienteret og salgsdrevet person med en stærk kommerciel profil? Har du flair for salg og forretningsudvikling? Så er denne spændende stilling en unik mulighed for dig, der ønsker at kombinere din passion for salg og forretningsudvikling med en innovativ tilgang til mobilitet!

KINTO – mobilitet for alle

Samfundet står på tærsklen til store forandringer inden for mobilitet, og hos KINTO har vi en mission om at tilbyde situationsbestemt tilgængelig mobilitet. Vi tilbyder innovativ, skræddersyede og lettilgængelige mobilitetsløsninger for alle - fra den private person til små og store virksomheder.

Som en del af Toyota organisationen har KINTO adgang til unik ekspertise og ressourcer og sammen deler vi ambitionen om at være verdensførende inden for grøn og bæredygtig mobilitet.

City Manager - byens forandringspilot

Som City Manager hos KINTO bliver du en værdifuld del af vores danske team med fokus på at drive salg og forretningsudviklingsaktiviteter. Din primære opgave er at sikre vækst i overensstemmelse med forretningsmålene ved at maksimere brugen af vores flåde af biler og e-bikes. Du vil arbejde tæt sammen med vores tværfaglige team, herunder marketing, kundeservice, drift og finans.

En afgørende succesfaktor er din proaktive tilgang til at løse opgaver med en kundeorienteret tilgang i et dynamisk arbejdsmiljø og i tæt samarbejde med både interne og eksterne interessenter for at nå forretningsmålene.

Din rolle indebærer både at lede B2B-salg, og at facilitere partnerskaber, identificere nyt forretningspotentiale og håndtere eksisterende kunder. Du vil være ansvarlig for at pitche, erhverve og administrere B2B-kunder, herunder daglige operationelle processer.

For at opfylde vores mål vil du analysere data, og bruge nøgletal som indtjening, udnyttelsesrater og kundetilfredshed til at definere vækstpotentiale. Din kommercielle forståelse og sans for eksekvering vil konvertere indsigter til vækst.

Du er det rigtige match hvis du har:

 • Relevant salgserfaring og baggrund f.eks. som Key Account ansvarlig med fokus på opsøgende salg
 • Erfaring fra lignende stillinger og gerne fra mobilitets- og/eller bilbranchen
 • Solid forretningsforståelse og erfaring inden for forretningsudvikling
 • Erfaring med strategiarbejde og implementering af nye initiativer
 • Færdigheder i Microsoft Office og kendskab til CRM-systemet Salesforce
 • Stærke organisatoriske og faciliteringsfærdigheder
 • Fremragende præsentationsfærdigheder
 • Flydende i dansk og engelsk

 

Hvem du er som person:

I rollen som City Manager hos KINTO er vi på udkig efter en engageret og professionel profil med masser af initiativ, iværksætterånd og drive. Du er ikke bange for at tage fat på opgaverne og navigerer elegant gennem komplekse situationer med din analytiske tænkning og kritiske syn. Din styrke ligger i din evne til at kommunikere og samarbejde, hvilket gør dig til en værdifuld holdspiller. Du tænker gerne ud af boksen, og din nysgerrighed og innovative tilgang bringer konstant friske idéer til bordet.

Stilling & ansøgning:

Stillingen er fuldtid, og din primære arbejdsplads vil være vores flotte kontor i Søborg, som vi deler med Toyota Danmark. Med ca. 20 dages rejseaktivitet om året vil du hyppigt besøge kunder landet over. Du vil referere direkte til General Manager.

Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din motiverede ansøgning og CV allerede i dag! Opstart er hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Dejan Jankovic dejan.jankovic@toyota.dk.

City Manager hos KINTO

Læs stillingen og ansøg direkte.
Opens in new window Søg stillingen her

Toyota Financial Services er en del af Toyota Motor Corporation, der er verdens største bilproducent. Toyota Financial Services, der har opnået meget stor succes med egne finansieringsselskaber i Europa, etablerede sit eget finansieringsselskab i Danmark den 1. april 2002. Toyota Financial Services Danmark A/S er ejet af Toyota Financial Services Corporation og Jyske Finans A/S med henholdsvis 80,1% og 19,9% af aktierne.

Toyota Financial Service Danmark A/S blev etableret som en del af en global strategi for gennem synlighed, undervisning, salgssupport og konkurrencedygtige produkter at være med til at styrke og understøtte vores forhandleres salg af nye og brugte Toyota og Lexus.