1. Nye biler
  2. Design

Unikt og ekstremt design

“Min mission var, at skabe et design der ville være visuelt og fysisk spændende for sportsvognsfans. Ved at bruge en frontmonteret, seks cylinders rækkemotor og baghjulstræk - noget som sjældent ses i nutidens biler - var jeg i stand til at kreere et design, som går ud over Toyotas grænser," forklarer Toyotas chefdesigner, Nobuo Nakamura.

Ren kunst

En kraftfuld silhuet med generøse kurver og vovede linjer sætter gang i sanserne. Ved at kombinere motorsportens aerodynamik med et moderne, kraftfuldt udseende er GR Supra ikke bare en sportsvogn - men et kunstværk. Imponerende 19-tommer smedede alufælge og seks karakteristiske LED-forlygter nikker til bilens racerrødder. Tågebaglygten og baklygterne er dannet af dot-LED'er grupperet i midten af den bageste kofanger.

*3.0 L kvaliteter.

Racerinspireret aerodynamik

Toyota Gazoo Racing har været med til at forbedre Toyota GR Supras præstationer. At trække på international motorsportserfaringer har resulteret i, at designet har opnået helt optimale aerodynamiske træk- og løftegenskaber.

Aerodynamisk undervogn

Et specielt udformet fladt gulv hjælper med at reducere det aerodynamisk løft. Luften under GR Supra omdirigeres via omhyggeligt udformede luftstrømsregulerende kanaler, der hjælper bilens stabilitet ved højere hastighed.