1. Toyota-ejere
  2. Reservedele og tilbehør
  3. Parkeringshjælp

Parkeringshjælp fra Toyota

En stor hjælp til at undgå små skader.

Toyota Parkeringshjælp - TPA 400

Toyota Parkeringshjælp TPA 400 består af 4 sensorer i bagkofangeren, så du nemt og sikkert kan bakke bilen på plads. Systemet aktiveres, når du sætter bilen i bakgear og advarer om forhindringer, uanset om de er synlige eller ej.

Toyota Parkeringshjælp - TPA 800

Toyota Parkeringshjælp TPA 800 har samme funktioner som TPA 400, men suppleret med 4 sensorer i forreste kofanger. Alle 8 sensorer aktiveres, når du sætter bilen i bakgear, så den er beskyttet både fortil og bagtil ved fx parallelparkering. De forreste sensorer aktiveres ved langsom kørsel fremad som fx køkørsel, eller når du kører forlæns ind på en parkeringsplads i et P-hus. Lydsignalerne fra bageste og forreste sensorer er forskellige, så du kan skelne dem fra hinanden.

Intelligent Parking Assist (IPA)

Toyotas intelligente parkeringsassistent (IPA) hjælper dig med at parkere din Toyota problemfrit på en parkeringsplads eller i en garage. Når du har aktiveret parkering og trykket på IPA-funktionen, skal du blot vælge den ønskede parkeringsplads. IPA -systemet guider bilen på plads - det eneste du skal gøre er at sikre den korrekte acceleration og bremsning .

Mere om originalt tilbehør