1. Toyota-ejere
 2. Reservedele og tilbehør
 3. Apple CarPlay

Opgrader med Apple Carplay eller Android Auto

Tilslut med din smartphone

Apple CarPlay og Android Auto er den sikre måde at bruge din smartphone, mens du kører. Når du slutter din smartphone til bilen og starter Apple CarPlay eller Android Auto, får du med det samme adgang til navigation, telefon, beskeder og mange andre af de apps, du ofte bruger.

Du kan opgradere din bil, hvis du har en nyere RAV4 eller Corolla. Tjek her, om din bil kan opgraderes til Apple CarPlay eller Android Auto.

Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som du kan læse her: Privatlivspolitik
 • Hvad kræver det, at blive opdateret?


  Blev din bil produceret umiddelbart op til, at smartphoneintegration blev installeret fra fabrikken, kan den opgraderes. Det vil sige alle RAV4 fra november 2018 og frem, og alle Corolla fra februar 2019 og frem.

  De første RAV4 fra den tid blev produceret med en mikrofon, som ikke fungerer med smartphoneintegration – det er derfor også nødvendigt at skifte den ud.

  Tjekker du om din bil kan opgraderes ovenfor, får du også besked, hvis mikrofonen skal skiftes ud.

  Apple CarPlay er tilgængeligt på alle iPhone-modeller, der begynder med iPhone 5, og som kører iOS 7.1 eller nyere. Android Auto fungerer på alle Androids, som er opdateret med Android 10.

 • Pris og garanti

  Selve opdateringen koster 3.000 kr. Men hvis din bil kræver en ny mikrofon, kan du få en udgift oveni. Se din pris, når du tjekker, om din bil kan opgraderes med Apple CarPlay eller Android Auto.

  Opdateringen er et originalt Toyota produkt. Den er, som originale reservedele og tilbehør, omfattet af 3 års garanti. Alle standardgarantier overføres til en eventuelt ny ejer i hele garantiperioden.

Mere om originalt tilbehør