1. Toyota-ejere
  2. Din Toyota
  3. Toyota Car Care

Ekstra pleje til din bil

Med Toyotas Car Care serie kan du forkæle og pleje din bil både udvendigt og indvendigt. Alle produkter forhandles hos din lokale Toyota-forhandler.

Udvendigt – før du vasker bilen

Året rundt er din bil udsat for fugleklatter og om sommeren er det svært at undgå døde insekter, der klistrer fast til bilen. Særligt fugleklatter er skadelige for lakken, så det er en god ide løbende at fjerne dem. Insect Remover hjælper med at opløse skidtet, så du nemmere får det af i vask.

Vask og beskyttelse

Shampoo-og-voks-i-en sikrer både rens og beskyttelse på samme tid, og så er det samtidig nemt biologisk nedbrydeligt og dermed skånsomt mod dit nærmiljø.

High Gloss Polish bruger du, når lakken på bilen skal opfriskes, eller hvis du bare gerne vil bevare glansen. Fungerer både til standard og metallak. Og så er det testet af DEKRA, som er Europas førende bilinspektionsvirksomhed med knap 40.000 inspektionsværksteder.

Indvendigt

Dashboard Care er til dit instrumentbræt. Når du bruger produktet, får overfladen et ”som nyt” udseende, og samtidig forhindrer det støv og snavs i at sætte sig fast i op til et halvt år.

Og så er der Glass Cleaner, der nemt opløser fedt og film fra ruderne og sikrer det bedste udsyn året rundt.