1. Toyota-ejere
 2. Connected Services
 3. MyT og Multimedia

MyT Connected Services

Med MyT har du styr på din Toyota
Med MyT har du styr på din Toyota, uanset om du befinder dig inde i eller uden for din bil. MyT omfatter en samling af tjenester, som du får adgang til via MyT-smartphoneappen og MyT Multimedia på instrumentpanelets skærm — udviklet til at gøre det sjovere og mere sikkert at køre bil.

MyT APP

Planlæg dine køreture hjemmefra, find din bil, optimer din kørestil og få kørselsanalyser samt servicemeddelelser. Vi udvikler hele tiden nye funktioner til Connected Services. For eksempel kan flere modeller styre varmen i kabinen, åbne og låse bilen og planlægge opladning af bilen.
 •  

  Hybrid coaching

  Hybrid coaching kan via MyT-appen komme med kontekstbaserede råd til, hvordan du kan forbedre din hybride kørestil baseret på dine tidligere køreture. Så kan du få mest muligt ud af EV-indstillingen, så du kan reducere brændstofforbruget og være mere miljøvenlig..

 •  

  Fjernstyrede funktioner

  Hold styr på bilbatteriet, eller indstil en opladning på et tidspunkt, der passer dig godt, med fjernbetjent opladning. Brug klimareguleringen, når bilen skal afrimes i vintermånederne, og forhåndsindstil din foretrukne kabinetemperatur før køreturen – alt sammen via din smartphone.

Flere funktioner i MyT-appen

Find min bil

Uanset hvor længe du har været væk. Find min bil er understøttet af Google Maps via MyT-mobilappen og hjælper dig med at finde din Toyotas parkeringsposition, samtidig med at du også deler bilens position med familie og venner.

Del med bil

Nu kan du nemt planlægge dine køreture hjemmefra eller et andet sted og dele dem i MyT-mobilappen og sende destinationen direkte til din Toyota, så du er sikker på at få en god start på køreturen.

Bil til dør

Nem navigation fra bilen til husdøren. Del automatisk guidninger hen til din destination mellem MyT Multimedia, din Toyotas navigationssystem og din mobiltelefon, når du skal gå den sidste del af vejen til fods.

Køredata

Få overblik over din køreturshistorik. MyT-appen fungerer som en bildatalogger, som du kan bruge til at hente køredata for tidligere køreture inklusive hastighed, acceleration og kørte kilometer, hvilket gør det nemt at holde styr på detaljerne til kørebogen, hvis det er arbejdsrelateret, eller som gør det nemmere for dig at analysere din generelle kørestil.

Servicepåmindelser

Så er det slut med at overse et serviceeftersyn! MyT hjælper dig med at holde din Toyota i topform med servicepåmindelser baseret på din bils kilometerstand, så du aldrig igen kommer til at overse, at det er tid til service.

Batteribeskyttelse

Vær opdateret på dit bilbatteris niveau. Visningen inddeles i de tre niveauer højt, middel og lavt, så du aldrig vil opleve, at du ikke kan starte bilen på grund af batteriet.

Ulykkesassistent

Send alarmer i tilfælde af en ulykke. Din Toyotas sensorer registrerer stød og kollisioner, der sker, mens bilens er i bevægelse eller holder stille. Via MyT-appen kan du ringe til din lokale Toyota-forhandler eller rekvirere et bugseringskøretøj samt give familie og venner besked, hvis du har været involveret i en ulykke. Du kan også tilføje billeder til ulykkesdataene for at understøtte et forsikringskrav.

Kontrollamper

Kør mere sikkert, og være bedre informeret. Hold dig orienteret med vores brugervenlige forklaring af, hvad de forskellige kontrollamper i din bil betyder, samt hvor alvorlige de er, og hvordan du skal reagere på dem.

Brændstofniveau

Hold styr på brændstofniveauet i din bil. Du kan tjekke brændstofniveauet i din Toyota via MyT-appen, uanset hvor du er. Det giver dig muligt for at planlægge nødvendige tankstop, før du kører af sted.

Service og vedligeholdelse

Serviceeftersyn på en komfortabel og transparent måde. Hold din Toyota i topform — bestil et serviceeftersyn online ved hjælp af nogle få trin i MyT-appen, og hold dig informeret om dit kommende serviceeftersyn, og hold styr på din Toyotas servicehistorik med et overblik over, hvilket arbejde der tidligere er blevet udført på bilen.

Bilordresporing

Hold dig opdateret på din nye ordre. Følg leveringsstatussen på din nye Toyota — lige fra det øjeblik, hvor du afgiver din bestilling, og til den ankommer til din bilforhandler og er klar til at blive udleveret til dig.

Husk min position

Hjælper dig med at finde din bil. Selv om din bil ikke er forbundet, er det muligt at finde din position og dermed nemt at finde vej tilbage til din bil.

Læs den fulde disclaimer her

Klik herunder for at downloade MyT appen nu

app store google play store

 

MyT Multimedia

Intuitivt navigations- og entertainmentsystem i bilen. MyT Multimedia omfatter navigation i realtid, ATK-kameraalarmer, tankstationer samt interessepunkter. MyT Multimedia understøtter også Apple CarPlay og Android Auto, så du kan forbinde din smartphone, spille musik og bruge dine foretrukne apps via skærmen i instrumentpanelet.
 •  

  Trafikinformation i realtid

  Beregner din rute baseret på trafik i realtid.
  Hold dig opdateret på trafiksituationen, mens du er på vej hen til din destination. Bilens navigationssystem vil tilpasse sig efter hændelser i trafikken og vil foreslå alternative ruter, der svarer til dine præferencer.  

 •  

  Interessepunkt

  Find ting, der interesserer dig, hurtigere med interessepunkter.
  Med vores intuitive interessepunktsfunktion, der er understøttet af Google, kan du altid få opdateret information om, hvad der er i nærheden af dig. 

Flere MyT MultiMedia-funktioner

ATK-kameraalarmer

Fællesskabsbaserede ATK-kameraalarmer. Du vil aldrig igen blive taget af en kamerabaseret hastighedskontrol. Med vores teknologi Coyote and Cyclops er du altid klar over, hvornår du nærmer dig et hastighedskamera, og du kan endda hjælpe andre ved at informere om hastighedskameraet.

Tankstationer

Aldrig har det været nemmere at tanke. Find tankstationer efter dine præferencer — uanset om det gælder prisen eller den specifikke tankstationsoperatør, du har et tankkort hos. Du kan vælge at tanke på din destination, på ruten eller tættest muligt på din nuværende position.

Google Street View

Se, hvor du skal hen, inden du kører af sted. Med Google Street View kan du se en 360 graders visning af din slutdestination, så du kan visualisere stedet og nemmere kan finde det.

Parkering

Find parkering i nærheden, på din destination eller på din rute. Vælg alt efter pris, parkeringsudbyder eller afstanden fra din nuværende position.

Smartphoneintegration

Understøtter Apple CarPlay og Android Auto. Vær online, mens du er i din Toyota med Apple CarPlay og Android Auto. Din kan forbinde din smartphone, afspille musik og bruge dine smartphoneapps via skærmen på instrumentpanelet.