1. Toyota-ejere
  2. Connected Services
  3. Multimedier

Intuitiv bilentertainment

Nyd godt af fordelene ved din bils navigationssystem med realtidsbaseret guidning, ATK-kameraalarmer, tankstationer samt POI'er (Point Of Interest)*, og opret forbindelse til din smartphone via Apple CarPlay eller Android Auto for at afspille musik og bruge dine foretrukne apps via instrumentpanelets display.

Oplev de bedste funktioner til bilen

Gå ombord i dit multimedieunivers

Uanset om du forbinder din telefon til bilen eller vil finde et sted at spise ved hjælp af bilens navigationssystem, så er Toyotas multimediesystemer klar med intuitiv betjening, hurtige svar og topmoderne funktioner.

Oplev snorlige Bluetooth-kompatibilitet

Betjening via den unikke touchscreen

Med Bluetooth®-telefonforbindelsen kan du oprette trådløs forbindelse med en kompatibel mobiltelefon og tale i telefon håndfrit. Den håndfrie betjeningsfunktion aktiveres altid, når din telefon befinder sig i bilen.

Kortopdateringer med vores touch-and-go-system

Den bedste navigation med opdateringer via clouden

Uanset din målet for din rejse er det alfa og omega, at navigationssystemet i din Toyota er opdateret, så du kan komme trygt frem til din destination. På den måde kan du være sikker på, at din rute er blevet beregnet ved hjælp af de nyeste kortoplysninger, så du ikke oplever udfordringer på grund af nye vejanlæg eller andre forandringer.

Se vejledningerne (engelsk) (Opens in new window)

E-Store

Hold dig opdateret med den nyeste bilsoftware

Find nye apps, opdater navigationssystemet, administrer dit multimediesystem, og vær sikker på, at du altid har den nyeste software.

 

Gå til E-Store (Opens in new window)

Find ud af, hvordan du bruger MyToyota-appen

Her kan du finde alle vejledninger og ofte stillede spørgsmål
Se alle spørgsmål og svar