Toyota stickerfix™

Gør det selv

Nu kan du nemt og hurtigt reparere små lakskader som fx ridser eller stenslag med Toyota stickerfix™.

Næsten usynlig reparation

Toyota stickerfix™ består af et sæt udskårne og selvklæbende folier, der placeres på lakskaden og giver en smidig, holdbar og næsten usynlig reparation. Toyota stickerfix™ kan købes hos din autoriserede Toyota-forhandler og fås i alle Toyota-farver. Der er 33 forskellige stickers i et sæt, så du finder nemt en størrelse og facon, der passer til lakskaden.

Det er nemt og hurtigt at foretage en lakreparation med Toyota stickerfix™. Du skal blot rense området, påføre en sticker og derefter glatte ud med en klud.

Den selvklæbende filmfolie er testet efter samme høje standarder, som gælder for alt Toyota Ekstraudstyr. Toyota stickerfix™ er modstandsdygtig over for UV-stråling, ekstrem varme og kulde, bilvask og spildt brændstof. Hvis du vil fjerne filmfolien igen, kan den nemt trækkes af, mens du blæser på den med en hårtørrer.

  • Toyota stickerfix™ kan også anvendes forbyggende på udsatte steder som fx dørkanter, hvorved lakken fremover beskyttes bedre mod småskader. 
  • Køb Toyota stickerfix™ hos nærmeste Toyota-forhandler og oplev, hvor nemt det er at reparere små lakskader som fx ridser og stenslag.
/

Relateret indhold

Bilpleje til indvendig brug Bilpleje til indvendig brug Toyota Bilpleje til indvendig brug er en serie produkter til at rengøre og beskytte bilens interiør, så den bevarer sin oprindelige friskhed. Bilpleje til lakreparation Bilpleje til lakreparation Stenslag og ridser ser måske ikke ud af så meget. Men en lille lakskade kan udvikle sig til et større problem, hvis den ikke bliver behandlet. Toyota Parkeringshjælp Toyota Parkeringshjælp En stor hjælp til at undgå små skader. Toyota Barnestole Barnestole Børn er det absolut mest kostbare, du kan transportere i din Toyota. Derfor skal de sidde i den bedst egnede barnestol, og den skal monteres korrekt.