Toyota Parkeringshjælp

En stor hjælp til at undgå små skader.

Toyota Parkeringshjælp gør det let og sikkert at manøvrere bilen ind på trange parkeringspladser eller på steder med lave forhindringer. Du kan vælge mellem TPA 400-systemet med 4 sensorer bagtil og TPA 800-systemet med 4 sensorer både fortil og bagtil. I begge systemer vil et lydsignal med stigende volumen advare dig, når du nærmer dig en forhindring.

De infrarøde sensorer integreres diskret i kofangeren og kan lakeres i bilens farve.

Toyota Parkeringshjælp - TPA 400

Toyota Parkeringshjælp TPA 400 består af 4 sensorer i bagkofangeren, så du nemt og sikkert kan bakke bilen på plads. Systemet aktiveres, når du sætter bilen i bakgear og advarer om forhindringer, uanset om de er synlige eller ej.

Toyota Parkeringshjælp - TPA 800

Toyota Parkeringshjælp TPA 800 har samme funktioner som TPA 400, men suppleret med 4 sensorer i forreste kofanger. Alle 8 sensorer aktiveres, når du sætter bilen i bakgear, så den er beskyttet både fortil og bagtil ved fx parallelparkering. De forreste sensorer aktiveres ved langsom kørsel fremad som fx køkørsel, eller når du kører forlæns ind på en parkeringsplads i et P-hus. Lydsignalerne fra bageste og forreste sensorer er forskellige, så du kan skelne dem fra hinanden.

Relateret indhold

Bilpleje til indvendig brug Bilpleje til indvendig brug Toyota Bilpleje til indvendig brug er en serie produkter til at rengøre og beskytte bilens interiør, så den bevarer sin oprindelige friskhed. Toyota stickerfix™ Toyota stickerfix™ Nu kan du nemt og hurtigt reparere små lakskader som fx ridser eller stenslag med Toyota stickerfix™. Bilpleje til lakreparation Bilpleje til lakreparation Stenslag og ridser ser måske ikke ud af så meget. Men en lille lakskade kan udvikle sig til et større problem, hvis den ikke bliver behandlet. Toyota Barnestole Barnestole Børn er det absolut mest kostbare, du kan transportere i din Toyota. Derfor skal de sidde i den bedst egnede barnestol, og den skal monteres korrekt.