Toyota læderinteriør og læderkabiner


Læderinteriør er den ultimative opgradering af en bils kabine. Stil, komfort og brugsværdi går op i en eksklusiv interiørløsning, der ser lige så godt ud, som den er behagelig at sidde i. Toyota tilbyder en mulighed, der giver dig mulighed til at vælge mellem læderkabiner i et udvalgt designkoncept, der passer bedst til din smag.

Du kan vælge mellem klassiske farver samt i enkelte designs i 2-farvede kombinationer til nogen af bilmodellerne. Hertil kommer muligheden for at vælge designs i den klassiske læder-finish i standard kvalitet, hvor alle berøringsflader er i ægte læder, og hvor sider og bagstykker er i kunstlæder, eller i Premium kvalitet hvor alle stykker er i ægte læder. Ligeledes varierer de udvalgte designs med integreret detaljer i enten perforeret læder eller det ruskindslignende Alcantara®.

Læderinteriøret leveres med den velkendte og betryggende Toyota-garanti. Som grundmateriale udvælges det fineste læder, og det kontrolleres omhyggeligt under hele forarbejdningsprocessen, så det overholder de mest krævende standarder i Europa.

Resultatet er en ensartet læderkvalitet, som er både slidstærk og behagelig blød til gavn for din kørekomfort på især lange køreture.

Eftersom det er en specialudviklet Toyota-løsning, er den funktionel med perfekt pasform til den enkelte Toyota-model. Dørbeklædningen er fuldt kompatibel med sideairbags, og overfladerne skal blot vedligeholdes med Toyota læderpleje for at bevare det eksklusive udseende.

Uanset hvilken løsning du foretrækker, vil et læderinteriør give din Toyota-model et eksklusivt løft. Og du vil sætte pris på dit valg, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Toyota C-HR læderinteriør
Billedet er fra en Toyota C-HR
Udtryk dig selv med farver

Giv din bil et personligt udtryk med Toyota Læderinteriør

Farver skaber følelser. Nogle foretrækker de klassiske mørke farvenuancer. Andre er mere til lyse og friske farver. Det er et spørgsmål om smag. Med Toyota læderinteriør kan du vælge i et udvalgt sortiment af læderprodukter, så du kan opnå den ultimative opgradering af en bils kabine.

Uanset hvilken farve eller farvekombination du foretrækker, kan du være sikker på ægte Toyota-kvalitet. Og alle farver er nøje udvalgt, så de harmonerer med din bils originale interiør.

Nogle af farverne er også afstemt i forhold til Toyotas karrosserifarver, så du kan vælge en løsning med enten kontrast- eller komplementærfarver.


Brochure om lædersæder »

Toyota AYGO og RAV4 læderinteriør
Billederne viser sæder fra en AYGO og en RAV4.
Finansiering af dine lædersæder

Priseksempel for AYGO. Kontakt din nærmeste Toyota-forhandler for andre priseksempler.

Pris inkl. moms og mont. *Mdl. merydelse fra  ÅOP fra Kreditbeløb fra
12.995 kr. 117 kr. 2,96% 10.396 kr.

*Prisen er inkl moms og montering. Det er en gennemsnitsberegning, der er lagt til grund for denne beregning: Fabriksny bil til kr. 250.000, kontant udbetaling (20%) på billånet, kr. 2.344 kr/md, løbetid 96 mdr, variabel debitorrente fra 1,97%, ÅOP fra 3,01%. Samlet kredit beløb 200.000. Samlede kredit omk 24.939 kr. Tilbage betales i alt kr 225.024 ex udbetaling. Det er en forudsætning at finansiering af ekstraudstyr sker sammen med finansiering af bil.

Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services. Positiv kreditgodk. og ikke stå i RKI forudsættes. Eksl. levering og nummerplader. Obl. kaskoforsikring. Ingen løbende mdl. gebyrer ved betaling via Nets. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Gældende til den 31. marts. 31-03-2016.

Se udstyrsprislister »
Toyota læderinteriør
Billederne er (set fra venstre) fra en AYGO, Yaris og RAV4.

Relateret indhold

Toyota stickerfix™ Toyota stickerfix™ Nu kan du nemt og hurtigt reparere små lakskader som fx ridser eller stenslag med Toyota stickerfix™. Bilpleje til lakreparation Bilpleje til lakreparation Stenslag og ridser ser måske ikke ud af så meget. Men en lille lakskade kan udvikle sig til et større problem, hvis den ikke bliver behandlet. Toyota Parkeringshjælp Toyota Parkeringshjælp En stor hjælp til at undgå små skader. Toyota Barnestole Barnestole Børn er det absolut mest kostbare, du kan transportere i din Toyota. Derfor skal de sidde i den bedst egnede barnestol, og den skal monteres korrekt.