1. Om Toyota
 2. Fokus på miljøet
 3. Toyotas miljøudfordring
 4. Toyota miljøudfordring nr. 6

Miljøudfordring 6

En udfordring om at skabe et samfund i harmoni med naturen
 • 2050 - Den globale udfordring

  Vi gennemfører mange projekter verden over for at støtte vores mål om at skabe et samfund i harmoni med naturen. Disse projekter omfatter organisering af genplantning af skov, byplanlægning og andre miljøinitiativer, både på egne og eksterne lokaliteter.

  Vores mål er at fremme naturbevarelse rundt om i verden for at realisere vores drøm om et samfund, hvor folk lever i harmoni med naturen.

 • Vores mål for 2030

  I 2030 er vores mål at realisere 19 nye anlæg i harmoni med naturen (12 i Japan og 7 rundt om i verden), samt koordinere aktiviteter med lokalområder og skabe samarbejde med de lokale virksomheder.

  Derudover vil vi i samarbejde med andre organisationer fortsætte med at bidrage til bevarelsen af biodiversitet samt udvikle interne og eksterne initiativer til at hjælpe de personer, der tager ansvar for vores planets fremtid.

Nogle af Toyotas globale resultater

 • ...som en del af Toyota Grant-programmet til at hjælpe NGO'er med forskellige aktiviteter...

 • I 2016 begyndte Toyota at støtte International Union for Conservation of Nature (IUCN) for at støtte rødlisten.

Nogle af resultaterne fra Toyota Europa indtil videre

 • ... engagerede i the Toyota Education for Sustainable Development program.

Miljøudfordring 6 er i gang

 • Læring om den grønne natur

  I Europa hjælper vi de kommende generationer med at forstå den grønne natur ved at tilbyde materialer, der er udviklet af Royal Botanic Gardens Kew i London. Kew Gardens er hjemsted for de største og mest forskelligartede botaniske og mykologiske samlinger i verden, fra den frodige, tropiske regnskov til ørkenens modstandsdygtige vegetation. Materialerne, der udvikles, håndteres af Foundation of Enviromental Education (FEE) til undervisning på skoler i Europa.

  Siden 2015 har unge børn på 6-12 år lært at udforske naturen i nærheden af deres skoler, så de bliver mere bevidste om biodiversiteten på en sjov og engagerende måde, der er skræddersyet til deres aldersgruppe.

  I 2015 deltog 30.000 elever i 655 skoler i programmet. I 2017 steg antallet af elever til 77.000.

 • Forebyggelse af truet arter

  International Union for Conservation of Nature (IUCN) er en global myndighed, der har specialiseret sig i vurdering af arter på den “røde liste”.

  Toyota har etableret et globalt samarbejde med IUCN for at fordoble antallet af vurderinger på arter, og dermed skabe en bedre forståelse for, hvilke arter, der er i fare for at blive udryddet. Med ca. 80.000 arter på listen i 2015, forventes antallet at stige til 160.000 inden 2020.

  I Europa understøttes dette partnerskab af Royal Botanic Gardens, Kew. Den seneste undersøgelse af Kew undersøger på kaffebestande og viser, at 60% af alle vilde kaffeplanter er truet med udryddelse på grund af skovrydning og klimaændringer. Dette omfatter omfatter Coffea Arabica, den mest populære kaffeplante i verden.

  Kews arbejde handler ikke om at vise dystre udsigter for afgrøder som Arabica coffee, men om at forstå risikoen, så der kan træffes passende foranstaltninger.

Læs mere om vores miljøudfordringer her