Toyota klar med priser på helt ny Yaris

Når den helt nye, fjerde generation af Toyotas mest populære bilmodel i Danmark, Yaris, får Danmarkspremiere til september, sker det med et nyt, smart design, en helt nyudviklet og brændstoføkonomisk hybridmotor, til en skarp pris. Toyota åbner for forsalget ved at løfte sløret for både fra-prisen på 129.990 kr., fra-prisen på hybridudgaven på 165.990 kr. og prisen på en særlig, højtudstyret introduktionsmodel.

Toyota Yaris har i flere år været Toyotas absolut mest populære bilmodel i Europa og også i Danmark. Til september introducerer Toyota så en helt ny og fjerde generation af Yaris med et nyt, smart design, lavere tyngdepunkt, bredere sporvidde, mere dynamiske køreegenskaber og en helt nyudviklet tre-cylindret hybridmotor, der aldrig før har været mere økonomisk.

Allerede nu – her tre måneder inden Danmarkspremieren – åbner den japanske mobilitetsgigant for forsalget af den populære bilmodel, der har markeret sig som Danmarks bedst sælgende hybridbil de seneste otte år i træk.

Den helt nye Yaris vil allerede fra i dag kunne bestilles hos enhver autoriseret Toyota-forhandler i Danmark til en pris fra 129.990 kr. Dermed lægger den nye model sig prismæssigt på niveau med den nuværende udgave – og det til trods for, at man med den helt nye Yaris får en model, der er nyudviklet fra ende til anden.

Dynamisk og skarpt designet

En af de store fornyelser toner tydeligt frem blot ved et enkelt blik på den nye Yaris. Modellen fremstår designmæssigt markant skarpere, og det dynamiske udtryk går ikke kun igen i designet. Den nye Yaris er bygget på Toyotas nyudviklede platform til kompakte biler baseret på den roste TNGA-filosofi, hvilket medfører et lavere tyngdepunkt, et stivere karosseri og deraf følgende langt bedre køreegenskaber.

Samtidig er sikkerheden endnu et område, hvor den nye Yaris markerer sig stærkere end nogensinde før – og formentlig stærkest af alle i samme bilklasse. Den nye Yaris er nemlig designet til at være verdens sikreste bil i den kompakte miniklasse med flere forskellige både passive og aktive avancerede sikkerhedssystemer som standard. Også i udgaven med 1.0-liters benzinmotor til 129.990 kr.

Den nye Yaris fås også med 1.5-liters benzinmotor. Det er dog ikke de rene benzinudgaver, Toyota forventer den største interesse for. Allerede i dag står der hybrid på over halvdelen af de solgte Yaris-modeller i Danmark, og Toyota spår, at denne andel vil vokse yderligere med den nye Yaris.

Her ligger der nemlig en helt ny generation af Toyotas hybridteknologi, som i kombination med en trecylindret 1.5liters benzinmotor yder 116 hestekræfter og mønstrer en gennemsnitlig brændstoføkonomi på hele 26,3 km/l ved blandet kørsel ifølge den retvisende WLTPtestmetode.

/
/
Omfattende standardudstyr

Den laveste udstyrsudgave af den helt nye Yaris Hybrid vil i stil med den nuværende blive navngivet H1. Her byder listen af standardudstyr på både fuldautomatisk klimaanlæg, LED-kørelys, 7” multimedieskærm med Bluetooth® samt integration af smartphone i form af Apple CarPlay og Android Auto, elruder foran, elektriske sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås, midterarmlæn, elektronisk parkeringsbremse samt den seneste generation af Toyotas avancerede sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense.

Med sikkerhedspakken følger fx altid en intelligent adaptiv fartpilot, der automatisk tilpasser hastighed og afstand til den forankørende bil og også fungerer i køkørsel, samt vejbaneassistent, der sørger for at holde bilen i samme vognbane. Derudover rummer sikkerhedspakken også automatisk nødbremse for andre biler og for fodgængere både i dagslys og mørke samt nødbremse for cyklister i dagslys.

Endelig er Yaris udviklet til at kunne opnå den bedste førerbeskyttelse, når sikkerhedskravene skærpes yderligere fra 2020. For eksempel vil den nye Yaris være den første bil i den kompakte minibilklasse, der får airbag mellem forsæderne for bedre beskyttelse i tilfælde af en sidekollission.

Hybridudgaven af den nye Yaris fås fra 165.990 kr., hvilket prismæssigt også er på niveau med den nuværende Yaris trods de mange ekstra finesser og forbedringer ved den nye udgave.

Særlig introduktionsudgave

Toyota tilbyder her i forsalgsperioden også en særlig udstyrsudgave, der har fået navnet Yaris Hybrid H3 Premier Edition. Her får man så meget udstyr med som standard, at selv dyrere biler i de større bilklasser må kigge misundelsesværdigt på introduktionsudgaven af den nye Yaris.

Den alenlange udstyrsliste rummer bl.a. 17” alufælge, 2-zonet klimaanlæg, sortlakeret bitone tag, interiør med røde syninger, sportssæder med indtræk i dellæder, digital instrumentpanel, head-up display i farver til visning af køreinformation i forruden, 8” multimedieskærm, LED-forlygter og baglygter, automatisk nedblændeligt bakspejl, bakkamera, varme i rattet, regnsensor og akustisk lyddæmpende forrude blot for at nævne noget.

Introduktionsudgaven Yaris Hybrid H3 Premier Edition placerer sig prismæssigt noget højere end H1-standardudgaven. Men til trods for den omfattende udstyrsliste vil man i forsalgsperioden frem til introduktionen i september kunne få den højtudstyrede Yaris Hybrid for 239.990 kr.

Den nye Yaris vil udover 1.5-liters hybridmotoren også kunne fås med en nyudviklet tre-cylindret 1.5-liters benzinmotor uden hybrid samt den tre-cylindrede 1.0-liters benzinmotor. Priserne på alle udgaver i modelprogrammet til den nye Yaris bliver offentliggjort tættere på introduktionen.

Onsdag den 3. juni 2020

/

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr.