Nu skal Danmarks bedste håndværkere kåres

Det kan være en jungle at finde frem til, hvilken håndværker man skal vælge til at løse en konkret opgave. Men måske bliver det lidt lettere i fremtiden. Håndværksportalen Håndværker.dk skyder nemlig nu i samarbejde med Toyota kåringen af årets bedste håndværkere i gang.

De næste måneder vil kundernes anbefalinger på portalen tælle som point i kåringen helt frem til september, hvor vinderne i 15 faggrupper i seks forskellige regioner i Danmark findes, og en heldig håndværker vinder en helt ny Toyota PROACE CITY varebil.

Håndværksportalen Håndværker.dk skyder nu kåringen af de bedst anbefalede håndværkere 2020 i gang. Her har op imod 30.000 håndværkere mulighed for at deltage inden for 15 forskellige fag og i seks regioner fordelt over hele landet om den ærefulde titel.

Det er kunderne selv, der er dommere. Hver gang en håndværker har udført en opgave, har kunden mulighed for at gå ind på håndværker.dk portalen og lave en anbefaling af arbejdet. Det er muligt at give mellem 0 og 5 stjerner, der i perioden frem til september omregnes til point i konkurrencen om at blive de bedste anbefalede håndværkere i 2020 og muligheden for at vinde en helt ny Toyota PROACE CITY varebil.

Mest tilfredse kunder 18 år i træk

Netop Toyota har meldt sig på banen som hovedpartner i kåringen. Den japanske mobilitetsgigant er 18 år i træk blevet kåret til det bilmærke i Danmark, der leverer den bedste kundeoplevelse hos forhandlerne og på værkstederne ifølge FDM’s og Loyalty Groups årlige tilfredshedsundersøgelse, AutoIndex. Derfor giver det ekstra god mening for Toyota at støtte op om kåringen af årets bedste håndværkere.

”Vores helt store fokus har i mange år været at yde den bedste service og derigennem sikre Danmarks mest tilfredse bilkunder. På samme måde er kåringen af Danmarks bedste håndværkere på Håndværker.dk med til at øge servicen blandt håndværkerne og dermed også tilfredsheden blandt kunderne. Det vil vi rigtig gerne være med til at støtte op om,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark.

En af måderne Toyota sikrer en høj kundetilfredshed på værkstederne på er at fikse et problem med bilen ved første værkstedsbesøg, så kunden ikke skal belemres med endnu et besøg på værkstedet. På samme måde vil håndværkere også kunne opnå de mest tilfredse anbefalinger i konkurrenceperioden, hvis de klarer en opgave inden for aftalt tid uden efterfølgende at skulle komme forbi igen for at rette noget.

Der bliver kåret vindere af Håndværker.dk Prisen 2020 i brancher som VVS’er, maler, elektriker, murer, tømrer, glarmester, gulvafsliber, hovedentreprenør, rådgiver, kloakmester, isolatør, anlægsgartner, tagdækker, gulvlægger og rengøring. Håndværkere i samme faggruppe dyster mod hinanden lokalt i seks forskellige regioner som Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland, Hovedstaden og Nordsjælland. Der bliver således kåret én vinder inden for samme faggruppe i samme region.

Det er muligt for håndværkere at deltage i konkurrencen frem til 21. september, hvorefter kundernes anbefalinger regnes om til point, og vinderne findes.

13. juli 2020

De seneste nyheder fra Toyota

Nominerede fundet til umulig sportspris Nominerede fundet til umulig sportspris En fodboldspiller, svømmer eller håndboldspiller løber med sportsprisen, Intet er umuligt-prisen, når den uddeles ved den årlige sportsgalla, ”Sport 2020”, som DR1 sender direkte fra DR Byen 2. januar. Toyota Aygo mest solgte bil i november Toyota Aygo mest solgte bil i november Mikrobilen Toyota Aygo satte alle andre bilmodeller til vægs i november og blev den mest solgte bil i Danmark, viser helt friske tal fra De Danske Bilimportører. På andenpladsen kom den nye Yaris. Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Toyota gør klar til sidste omgang med succesrig hybridracerbil Når sæsonens sidste løb i World Endurance Championship sættes i gang i Bahrain, bliver det også sidste gang for Toyotas motorsportsteam, GAZOO Racings, succesrige TS050 hybridracerbil. Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Mere sport og dynamik i ny Toyota C-HR GR Sport Toyota løfter sløret for en ny udgave af C-HR med et mere dynamisk udtryk og med tilnavnet GR Sport, der trækker tydelige tråde fra motorsportsafdelingen, TOYOTA GAZOO Racing.