Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share

Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Nu er det nemlig muligt at komme på camping i Danmark eller udlandet, selv om man hverken ejer et telt eller en bil. Det sker med konceptet KINTO Camp, der gør det muligt at booke delebiler med fastmonteret telt på taget.

Torsdag den 06. juli 2021

Det skal være muligt for alle at tage ud i det fri på camping – også selv om man hverken ejer et telt eller en bil. Derfor melder Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, sig nu på banen og tilbyder delebiler med fastmonteret telt på taget.

Med et fastmonteret telt på toppen får man den ultimative frihed og en helt unik oplevelse, når man fx parkerer delebilen ved havet og vågner op til en storslået havudsigt fra teltet på taget af bilen.

Teltet, der let kan foldes ud og pakkes sammen igen på et par minutter, rummer både madras, tætmasket myggenet samt fast teltdug for alle åbninger, så det er muligt at holde kryb og kravl ude og skabe privatliv i teltet. Derudover følger der en indbygget teleskopstige med, som også støtter den del af tagteltet, der hænger ud over bilen.

RAV4 til camping

KINTO Share tilbyder delebiler i flere forskellige størrelser, men til KINTO Camp konceptet er tagteltet altid monteret på den rummelige SUV, Toyota RAV4 Hybrid, der er bygget til at blive brugt i alle situationer. Bilens hybridteknologi gør det muligt at køre op til halvdelen af tiden på el uden at skulle oplade med ladestik, og kombination af en 2.5-liters hybridmotor med 218 hestekræfter og automatgearet giver en meget komfortabel køreoplevelse.

Det koster 699 kr. i døgnet at booke en KINTO Camp delebil. Her får man udover den rummelig hybridbil altså også et tre-personers telt monteret på taget, fri brændstof, forsikring, 50 kilometers kørsel og potentielt en hel masse uforglemmelige oplevelser. Det er også muligt at køre længere end 50 kilometer, hvilket så koster 2,50 kr. pr. km udover de 50 kilometer.

KINTO Camp er umiddelbart ideelt til familier, som ønsker at være tæt sammen på egne præmisser og med muligheden for stor fleksibilitet og spontanitet. Delebilerne i KINTO Camp konceptet har faste parkeringspladser og kan lige for tiden findes to forskellige steder i København.

Både brugeroprettelse, booking og betaling foregår via den gratis KINTO app, hvor det også er muligt at se, hvor bilerne holder parkeret.

Bred vifte af mobilitetsservices

KINTO er Toyotas mobilitetskoncept, hvis formål er at tilbyde en bred vifte af mobilitetsservices til danskere over hele landet. Der findes lige nu fem forskellige mobilitetskoncepter på globalt plan under KINTO-navnet. I Danmark eksisterer foreløbig koncepterne KINTO Share, der er et delebilskoncept, og KINTO Flex, som er fleksibel udlejning i en kortere periode.

Toyota i Danmark forventer som det næste at kunne introducere en tredje tjeneste under KINTO, kaldet KINTO Join, der er en samkørselstjeneste, som revolutionerer måden, hvorpå virksomheders medarbejdere kommer til og fra arbejde. Ved at forbinde medarbejdere, der ønsker et lift, med kolleger, som har en bil til rådighed, sikrer KINTO Join muligheden for samkørsel, socialt fællesskab og ikke mindst færre biler på vejene.

KINTO-navnet stammer i øvrigt fra det japanske ord KINTO-UN, der direkte oversat betyder flyvende nimbus. Det er betegnelsen for en magisk og venlig sky, der giver on-demand transport til en berømt animeret karakter i Japan. KINTO-UN er således en service, som dukker op, når den animerede figur har brug for det, og kan transportere figuren hvorhen, den ønsker, så snart den ønsker det. Ligesom KINTO-UN ønsker KINTO at være tilgængelig hver gang en kunde ser efter nemme og smarte måder at bevæge sig rundt, når som helst, og hvor som helst.

Læs mere om KINTO Camp her »

KINTO SHARE tag på tur

De seneste nyheder fra Toyota

 Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark. Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Helt ny Toyota Yaris Cross fra 224.990 kr Når Toyota til oktober introducerer den nye, skarpt designede, kompakte SUV, Yaris Cross, bliver det til en attraktiv pris fra blot 224.990 kr. Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige og Toyota indgår aftale om salg af bilforsikring i Danmark Gjensidige indgår partnerskab med Toyota i Danmark om distribution af bilforsikringer til et af Danmarks største bilmærker.