Toyotas hybridelektriske køretøjer

Selvopladende teknologi

Over 15 millioner Toyota hybridkørere kører flere elektriske kilometer end nogen anden, hver dag. Med en lang række af fjerdegenerations hybridelektriske modeller, der hver kører med nul-udledning og udelukkende på elektrisk energi i op til 70% af deres køretid i byerne, er vi stolte over at gå forrest i skiftet til en elektrificeret verden.

Ikke alle hybrider er født ens

Takket være den ekspertise, vi har opbygget over de seneste 23 år, tilvejebringer det næste niveau i vores hybridelektriske teknologi uovertruffen ydeevne, kørerækkevidde og ro i sindet. Vores selvopladende hybridbiler, der skifter problemfrit mellem rent elektrisk drev og benzinkraft, når det er mest effektivt, tilvejebringer mange af de fordele, der er ved elektrisk energi, uden at skulle oplades. Hvis du vil finde ud af, hvordan en hybridbil ellers kan gøre dit liv lettere, så prøv at stille Toyota Hybrid et spørgsmål.

Har du spørgsmål?

Udholdenhed

Som alle andre elementer i en Toyota er batterierne i vores hybridbiler udviklet til at holde. For at vores kunder kan få ro i sindet leveres alle batterier med 5 års/100.000 km garanti, som - med et årligt Hybrid-helbredscheck - forlænger dækningen på batteriet i op til 10 år. Vores returordning sikrer, at når batterierne til vores elektriske køretøjer når slutningen af deres levetid, håndteres de sikkert og ansvarligt. Autoriserede Toyota-reparatører bortskaffer i øjeblikket mere end 90% af vores batterier, og vi stræber efter at genbruge mere end 50% af et hybridbatteri.

/
Hybrid Coaching
/

Gennem MyT smartphone-appen kan du drage fordel af en række tilknyttede tjenester, der er designet til at gøre kørslen sikrere og sjovere. Hybrid Coaching giver kontekstualiseret coaching på din hybridkørsel, så du kan få mest muligt ud af EV-tilstanden for at sænke dit brændstofforbrug og din miljøpåvirkning.

Om MyT Connected Services

Læs mere om Toyotas elektriske køretøjer

Toyota lancerer nulemissionsbusser i Europa Toyota lancerer nulemissionsbusser i Europa Det portugisiske busselskab, CaetanoBus, og Toyota har netop annonceret, at de sammen lancerer to nulemissionsbusser i Europa.  Toyota starter produktionen af Yaris Cross Toyota starter produktionen af Yaris Cross Produktionen af den helt nye, skarpt designede, kompakte SUV, Toyota Yaris Cross, er netop sat i gang. Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Tag på camping med Toyotas delebilskoncept KINTO Share Har man endnu ikke lagt planer for sin sommerferie i år, står Toyotas delebilskoncept, KINTO Share, klar med et godt tilbud. Toyota Yaris mest solgte bil i juni Toyota Yaris mest solgte bil i juni Den nye Toyota Yaris satte alle andre bilmodeller til vægs i juni og blev den mest solgte bil i Danmark.