Tag vennerne med på råd

Scan QR-koden med din tablet eller smartphone og få direkte adgang til dine personligt designede Toyota-modeller. Alternativt kan du indtaste din Toyota-kode.

Design din personlige Toyota-model i bilkonfiguratoren på Toyota.dk og modtag en unik QR-kode og Toyota-kode. En QR-kode er en lille firkantet kode, som du kan scanne ved hjælp af en QR-scanner på din smartphone. Hvis du ikke allerede har en QR-scanner på din smartphone, så kan du hente en QR-scanner, som er en applikation, ned fra App Store på din smartphone. En Toyota-kode derimod består kun af tal. Også uden kode har du adgang til dine designede Toyota-modeller på Toyota.dk.

Bærbar perfektion

Ved hjælp af en QR-kode eller en Toyota-kode kan du putte din foretrukne Toyota i lommen og tage den med hjem fra din forhandler (eller vice versa). Herefter kan du opbygge og designe din helt personlige Toyota-model, og måske tage din forhandler med på råd.

Dine fordele:
  • Se din personligt konfigurerede Toyota-model overalt i den virtuelle verden
  • Del din personligt konfigurerede Toyota-model med venner og familie
  • Finjustér din personlige Toyota-model derhjemme, på arbejde eller hos din forhandler, som du kan tage med på råd
  • Sammensætningen og bestillingen af din nye Toyota-model har aldrig været nemmere og mere inspirerende.
/

Design og finjustér og tag gerne din Toyota-forhandler med på råd. Se resultatet sammen med venner og familie, når det passer dig bedst.

Sådan virker det:
  • Når du kommer til ”Min konfiguration”-sektionen i konfiguratoren og gemmer din personligt opbyggede Toyota-model, får du en unik QR-kode og Toyota-kode
  • Gem koderne til senere brug
  • Print koderne for at se resultatet på andre tablets eller smartphones
  • Del lynhurtigt koderne pr. e-mail 
  • Design og finjustér og tag gerne din Toyota-forhandler med på råd. Se resultatet sammen med venner og familie, når det passer dig bedst.
Vil du ikke bruge kode?

Også uden kode kan du nemt finde din personligt konfigurerede Toyota-model frem under dine gemte biler i MyT.

/

De seneste nyheder fra Toyota

Toyota Skovbadning - Søbakke Skovbadeskov Toyota Skovbadning - Søbakke Skovbadeskov Danmarks første dedikerede skovbadeskov, Søbakke Skovbadeskov, ligger i Tilst kun 8 km fra centrum i Aarhus, og er blevet til i samarbejde mellem Aarhus Kommune, Growing Trees Network Global og Toyota Danmark Brintteknologi lyser grønt på Eiffeltårnet i Paris Brintteknologi lyser grønt på Eiffeltårnet i Paris Eiffeltårnet i Paris var den 25. maj badet i grønt lys, som symboliserede den forureningsfrie energikilde, brint, som blev benyttet til at drive Toyota-brintteknologien i generatoren, der producerede strømmen til lyset. Toyotas kundeservice bedst for 19. år i træk Toyotas kundeservice bedst for 19. år i træk Toyotas kundeservice er bedst - og for 19. år i træk indtager Toyota førstepladsen, når det handler om kundernes tilfredshed med forhandlerne og værkstederne. Toyota GR Toyota GR Toyota GR serien er udvalgte modeller fra Toyota, der er bygget med viden og teknologi fra TOYOTA GAZOO Racing.