1. Om Toyota
  2. Let's Go Beyond
  3. Multipath

Den inkluderende vej til en fremtid med lavere CO2-udledning

Hos Toyota drives vi både af innovation og vores vision for en fremtid med lavere CO2-udledning. Med vores 25 års erfaring med elektrificering er det åbenlyst, at vi altid udvikler nye teknologier med lavere CO2-udledning for at ændre bilverdenen til det bedre.

Forskellige måder at reducere CO2-udledning på

Vi kalder vores multiteknologiske tilgang for 'Power of AND'. Vores elektrificerede udvalg omfatter en række drivlinjer, hvor en bil på den ene eller anden måde drives af en elmotor. Nogle elektrificerede biler har også en benzinmotor. Andre er helt elektriske.

Ved at udvikle det mest komplette udvalg af elektrificerede køretøjer skaber vi en hurtigere og mere inkluderende vej til at reducere CO2-udledning fra udstødningen*. For sjældent passer én størrelse til alles behov, når det kommer til vores kunder.

Mere om Plug-in Hybrid (Opens in new window)

Sætter skub i fremskridtet

Vores plan for tilgængelige køretøjer med lavere CO2-udledning har været i gang siden 1997, da vi lancerede Prius - verdens første elektriske hybridbil.

Fra januar 2023 har vi solgt over 23 millioner biler verden over. Med flere innovationer og investeringer i avancerede batteriteknologier vil vi fortsætte denne fremadrettede udvikling.

Mere om hybrid (Opens in new window)

Flere løsninger samtidig med at vi reducerer emissioner

Vi er stolte over, at være blandt de ledende i industrien i at reducere CO2-emissioner i Europa gennem vores multiteknologiske tilgang til elektrificering. Men vi stopper ikke der. Vi er dedikerede til at demokratisere elektrificerede køretøjer ved at gøre transport med lavere emissioner tilgængelig for alle. Når vi bevæger os fremad, vil Toyota fortsætte med at tilbyde et bredere udvalg.
Mere om el (Opens in new window)

Vores elektrificerede biler*

For at lære mere om vores multiteknologiske tilgang til at reducere CO2 og de nyeste banebrydende idéer, kan du finde nyheder, opdateringer og indsigt på Toyotas globale nyhedsside (Opens in new window). Ved at gå længere for at gøre transport med lavere CO2-udledning tilgængelig for alle, kan vi gøre et samfund med lavere CO2-udledning til en realitet.

* En elektrificeret bil er et køretøj, der på den en eller anden måde drives af en elmotor. Nogle elektrificerede biler har også en benzinmotor. Andre er helt elektriske.

* Biler kan stadig have emissioner på andre stadier af deres livscyklus, f.eks. ved deres fremstilling, vedligeholdelse eller endt levetid.