1. Nye biler
  2. Aygo X UNDERCOVER
  3. Jun Takahashi

Gå UNDERCOVER

Den japanske modedesigner og legende bag kultbrandet UNDERCOVER, Jun Takahashi, åbner op omkring sin limited edition Aygo X i dette eksklusive interview med Toyota.

Street møder catwalk

At arbejde med en modedesigner markerer en spændende ny retning for Toyota og Jun Takahashi, med hans unikke karriere, der spænder fra Harajuku subkultur og Paris Fashion Week. Det er det perfekte valg for hans debut med et bilsamarbejde. 

Overlappende kontraster

Se mere om, hvad der indgik i dette unikke projekt - lige fra den første gang han arbejdede med autoindustrien til de uventede ligheder han opdagede mellem Toyota og UNDERCOVER. 

Interview

“Bylandskabers inspirerende farver, der er typiske for UNDERCOVER og blender ind med hverdagslivet, men sætter spørgsmålstegn ved det konventionelle, når du kigger under overfladen – hvilket overbeviser mig om, at vi har et design der er meget UNDERCOVER og samtidig harmonerer med byen. ” 

“Dette er mit første arbejde med at lave en bil, og at samarbejde med Toyota, som er et så prestigefyldt og innovativt japansk brand, gav det hele en dyb, følelsesmæssig mening.”

“Både materialer og måden, vi bruger farver på, adskiller sig fuldstændig fra den måde, vi normalt arbejder, når det handler om tøj. Jeg kører min egen bil hver dag og anerkender den betydning, som farver kan have."

Velkommen til Paris, Tokyo

Oplev Paris, Tokyo, en verden inspireret af Aygo X by UNDERCOVER Jun Takahashi, sammen med musikeren LU, modelartisten Ali HOncharuk og poeten Wilson Oryema.
Se mere